Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Február 24. 13:39, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

ÁLLAPOTOSAN GARÁZDÁLKODOTT

ÁLLAPOTOSAN GARÁZDÁLKODOTT

A jászkiséri nő bottal és pajszerrel esett neki a volt párja ingatlanának és gépkocsijának. Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, beismerő vallomást tett.

Egy 28 éves helyi nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy jászkiséri – használaton kívüli – bolt udvarára a nyitott kapun bement, és egy fadarabbal betört két ablakot, majd az éppen odaérkező volt élettársával szóváltásba keveredett. A harcias kismama ezt követően a férfi utcán parkoló személygépkocsiját megrongálta oly módon, hogy egy feszítővassal betörte annak ablakát, szélvédőjét.

A jászsági rendőrök a bűncselekmény helyszínéről állították elő a jogsértőt és gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerő vallomást tett. Elmondta, azt hallotta, hogy a volt párja megvette a boltot, de mivel gyermektartásdíjat nem fizet, így vett elégtételt a férfin.

A Jászberényi Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt folytat nyomozást.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.