Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. November 20. 17:52, szerda | Belföld
Forrás: MTI

"Álruhás" országjárásba kezdett Vona Gábor

Összesen több mint egy tucat állomása lesz annak az "álruhás" országjárásnak, amelynek keretein belül Vona Gábor egy-egy hétköznapi munkakörben próbálja ki magát egy-egy nap erejéig. Erről a Jobbik elnöke beszélt szerdán az MTI-nek.

Ismertette: eddig két állomása volt programjának: először múlt szerdán egy recski étteremben dolgozott pincérként, most kedden pedig a közmunka-programban vett részt Gyöngyöspatán. Elmondta: még 8-10 ilyen alkalom biztosan lesz, de nem tartja kizártnak, hogy ezután is folytassa ezt a tevékenységet. A következő alkalommal - pénteken - a kiskereskedelemben dolgozik majd - tette hozzá.
Elmondta azt is: az országjárásnak kettős célja van. Egyrészt szerinte "a politika nagyon gyakran elszakad a mindennapok valóságától" és úgy hoz döntéseket, hogy nem látja az ágazatban dolgozók problémáit. Ezért ezzel a programjával "ezt az aspektust is szeretné pártelnökként, miniszterelnök-jelöltként megismerni". Úgy fogalmazott: "jellemfejlődés szempontjából minden politikusnak" csak tanácsolni tudja a munkanapjaik bizonyos százalékát "az emberek között töltse".
A másik ok, hogy szeretné megismerni konkrét ágazatok, területek problémáit, hogy az adott ágazatról pontos információkat szerezzen, amit fel tud használni a Jobbik választási programjának finomítása, aktualizálása során is.

Címkék: Pártok-Jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során