Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Május 08. 09:34, szerda | PR

Amerikai popfesztivál a rock fesztiválon

Amerikai popfesztivál a rock fesztiválon

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról musical a Harley fesztivál 0. napján.

Különleges musicalbemutatóval indul a Harley-Davidson Fesztivál 0. napja. Június 5-én, a veszprémi Pannon Várszínház bemutatja a legendás hazai zenésdarabot, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról-t. Az idén 40. évfordulóját ünneplő, a közönség számára számos meglepetést tartogató színmű rendezője Vándorfi László.

„Az alsóörsi Nagyszínpadon ünnepli születésének negyvenedik évfordulóját a rockmusical, amelyet a veszprémi Pannon Várszínház mutatat be a 0. napon” – nyilatkozta Dobai Attila, a fesztivál alapítója, főszervezője. A darab Déry Tibor azonos című kisregényének 1973-as musicalváltozata. A kisregényt Pós Sándor írta színpadra, zenéjét Presser Gábor, dalszövegeit Adamis Anna szerezte.

Az ünnepi produkció különlegessége abban rejlik, hogy a szervezők a közönséget is bevonják az előadás cselekményébe, sőt még a Harley-k is szerepet kapnak.

„Maga a darab négy évtizeddel ezelőtt az amerikai témája miatt volt érdekesség, ám a beleszőtt magyar mondanivaló, az előre vizionált problémák mind a mai napig aktuálissá teszik az üzeneteit. Akkoriban az LGT élő zenéje döbbenetes hatással volt a közönségre, és a mostani előadás is tartogat a közönség számára különleges ízeket.” – mondta Vándorfi László színigazgató-rendező.

Az egyedi bemutató méltó nyitánya a 14. Harley-Davidson Open Road Fest-nek, ahol a 0. napon fellép még Ganxsta Zolee és a Kártel, a Best of zenekar és még sokan mások.

További információk: www.openroadfest.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat