Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2023. Április 17. 05:00, hétfő | Helyi

AZ ÉDESSÉG VOLT A GYENGÉJE

AZ ÉDESSÉG VOLT A GYENGÉJE

Öt lopás elkövetésével gyanúsítják a szolnoki rendőrök a fiatalkorút, aki őrizetben várja a bíróság döntését letartóztatásáról.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/fiatal-kora-ellenere-sok-van-a-rovasan

Egy kisújszállási lakos bement egy belvárosi áruházba, ahonnan 4 db 3,85 literes folyékony mosószer flakonjáról eltávolította az áruvédelmi etikettet, majd a bolt hátsó bejáratán át kiszaladt a mosógélekkel. Ezt követően átment egy sportklub előterébe, ahonnan egy kerékpárt, valamint egy porszívót tulajdonított el.
Bejelentést követően igen gyorsan megállapításra került a feltételezett elkövető személyazonossága, a fiatalt Szolnokon, az Ady Endre úton elfogták és előállították a rendőrök.

A nyomozók a fiatalkorút lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.
Nemcsak egy bűncselekmény megvalósítását rótták azonban a terhére, hiszen a gyanúsított korábban több szolnoki üzlet sérelmére követett el lopást.
Volt olyan eset, amikor 7 whiskyről tulajdonította el az áruvédelmi címkét, akadt olyan, amikor parfümöket vitt magával.

Az édesség volt a gyengéje: összesen 110 ezer forint értékben tulajdonított el csokoládékat.
A gyanúsított beismerő vallomást tett. A nyomozók azt is megállapították, hogy a fiatal neve mellett két körözést is jelez a rendszer. A terheltet a nyomozó hatóság őrizetbe vette, és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.
A Szolnoki Rendőrkapitányság többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 15:00, szombat | Helyi

IDÉN IS MEGRENDEZTÉK A SZAK-MA BÁLT

Idén is megrendezésre került a Szak-ma Bál Karcagon. A jótékonysági bálnak a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár adott helyet.

2024. Május 11. 08:36, szombat | Helyi

Megemlékezés A Városháza dísztermében

A Karcagi Városháza dísztermében dr. Pintér Zoltán Árpád önkormányzati képviselő , a Kováts Mihály Baráti Társaság Egyesület elnöke méltatta Fabriczy Kováts Mihályt

2024. Május 11. 07:00, szombat | Helyi

BEMUTATTÁK A KARCAG CYCLING TEAM-ET

Új szakosztállyal ismerkedhettek meg a karcagiak, de a hazai és a nemzetközi kerékpár-sport is. Hivatalosan is bemutatták a Karcag Cycling Team-et, amelynek első komoly megmérettetése az országúti magyar bajnokság.

2024. Május 10. 17:04, péntek | Helyi

Kováts 300

Magyarországon- szülővárosát leszámítva- alig ismerik a nevét, miközben az amerikai hadsereg a könnyűlovasság megteremtőjét megillető tisztelettel őrzi emlékét.