Városlista
2020. május 27, szerda - Hella

Hírek

2016. November 09. 07:53, szerda | Helyi
Forrás: Fidesz

Az ellenzék hazudott és rútul becsapta az embereket

Az ellenzék hazudott és rútul becsapta az embereket

A kötelező betelepítési kvóta elleni küzdelemben az ország csak a KDNP-re és a Fideszre számíthat – kommentálta keddi sajtótájékoztatóján Kósa Lajos, hogy nem szavazta meg a parlament az alaptörvény módosítását.

A Fidesz frakcióvezetője kifejtette: ma a parlament az ötpárti egyeztetésen elfogadott szöveget 155 szavazattal elfogadta, azonban a végszavazáson csak a KDNP és a Fidesz támogatta a módosítást.

Az ellenzék hazudott és „rútul, aljasul becsapta az embereket” – utalt arra, hogy a Jobbik és az MSZP, annak ellenére, hogy előzetesen arról beszéltek, támogathatónak tartják a módosítást, most nem szavazták meg azt.

Kósa Lajos leszögezte: a Jobbik és az MSZP megtévesztette azt a 3,363 millió embert, akik a népszavazáson vitathatatlanul kiálltak a kötelező betelepítési kvóta ellen. Gyurcsány Ferenc annyival volt becsületesebb, hogy előre bejelentette, nem támogatja módosítást – fűzte hozzá.

A Fidesz frakcióvezetője rámutatott: kétségtelen, az ellenzék ebben az ellenzék egységesen lépett fel és elutasította az alkotmánymódosítást. Az is kiderült, hogy az emberek véleménye csak a Fidesz-KDNP-nek fontos, az ország védelmében a polgárok csak a kormánypártokra számíthatnak – fűzte hozzá. Az alkotmánymódosítás után kialakult helyzetet a Fidesz elnökségi ülésén értékelik - közölte Kósa Lajos.

Címkék: budapest

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 08:32, kedd | Helyi

Halálos baleset Karcagon

Egy személygépkocsi hajtott árokba Karcag belterületén

2020. Május 25. 12:48, hétfő | Helyi

Heti állásajánlat

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2020. Május 25. 12:48, hétfő | Helyi

Sok volt a műszaki mentés a hétvégén

Igen jelentős és színes volt a megyei tűzoltók munkája a hétvégén a műszaki mentések szempontjából. Volt közöttük közlekedési baleset, állatmentés, gázömlés, favágás, sérült épület és egy rejtélyes, szúrós szag utáni nyom

2020. Május 25. 12:47, hétfő | Helyi

Por izzott egy üzem elszívó-rendszerében

Kevés tűzesetet kellett felszámolnia hétvégén a megye tűzoltóinak.