Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. November 09. 07:53, szerda | Helyi
Forrás: Fidesz

Az ellenzék hazudott és rútul becsapta az embereket

Az ellenzék hazudott és rútul becsapta az embereket

A kötelező betelepítési kvóta elleni küzdelemben az ország csak a KDNP-re és a Fideszre számíthat – kommentálta keddi sajtótájékoztatóján Kósa Lajos, hogy nem szavazta meg a parlament az alaptörvény módosítását.

A Fidesz frakcióvezetője kifejtette: ma a parlament az ötpárti egyeztetésen elfogadott szöveget 155 szavazattal elfogadta, azonban a végszavazáson csak a KDNP és a Fidesz támogatta a módosítást.

Az ellenzék hazudott és „rútul, aljasul becsapta az embereket” – utalt arra, hogy a Jobbik és az MSZP, annak ellenére, hogy előzetesen arról beszéltek, támogathatónak tartják a módosítást, most nem szavazták meg azt.

Kósa Lajos leszögezte: a Jobbik és az MSZP megtévesztette azt a 3,363 millió embert, akik a népszavazáson vitathatatlanul kiálltak a kötelező betelepítési kvóta ellen. Gyurcsány Ferenc annyival volt becsületesebb, hogy előre bejelentette, nem támogatja módosítást – fűzte hozzá.

A Fidesz frakcióvezetője rámutatott: kétségtelen, az ellenzék ebben az ellenzék egységesen lépett fel és elutasította az alkotmánymódosítást. Az is kiderült, hogy az emberek véleménye csak a Fidesz-KDNP-nek fontos, az ország védelmében a polgárok csak a kormánypártokra számíthatnak – fűzte hozzá. Az alkotmánymódosítás után kialakult helyzetet a Fidesz elnökségi ülésén értékelik - közölte Kósa Lajos.

Címkék: budapest

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken:

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

FEGYELMEZETLEN LÉLEKGYÓGYÁSZOK

A NAV munkatársai azokat az internetes szolgáltatókat szűrték ki, akik gyaníthatóan bejelentés nélkül, kontárként végzik tevékenységüket, illetve, akik a számla-, és nyugtaadást elmulasztják.

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.