Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2016. November 09. 07:53, szerda | Helyi
Forrás: Fidesz

Az ellenzék hazudott és rútul becsapta az embereket

Az ellenzék hazudott és rútul becsapta az embereket

A kötelező betelepítési kvóta elleni küzdelemben az ország csak a KDNP-re és a Fideszre számíthat – kommentálta keddi sajtótájékoztatóján Kósa Lajos, hogy nem szavazta meg a parlament az alaptörvény módosítását.

A Fidesz frakcióvezetője kifejtette: ma a parlament az ötpárti egyeztetésen elfogadott szöveget 155 szavazattal elfogadta, azonban a végszavazáson csak a KDNP és a Fidesz támogatta a módosítást.

Az ellenzék hazudott és „rútul, aljasul becsapta az embereket” – utalt arra, hogy a Jobbik és az MSZP, annak ellenére, hogy előzetesen arról beszéltek, támogathatónak tartják a módosítást, most nem szavazták meg azt.

Kósa Lajos leszögezte: a Jobbik és az MSZP megtévesztette azt a 3,363 millió embert, akik a népszavazáson vitathatatlanul kiálltak a kötelező betelepítési kvóta ellen. Gyurcsány Ferenc annyival volt becsületesebb, hogy előre bejelentette, nem támogatja módosítást – fűzte hozzá.

A Fidesz frakcióvezetője rámutatott: kétségtelen, az ellenzék ebben az ellenzék egységesen lépett fel és elutasította az alkotmánymódosítást. Az is kiderült, hogy az emberek véleménye csak a Fidesz-KDNP-nek fontos, az ország védelmében a polgárok csak a kormánypártokra számíthatnak – fűzte hozzá. Az alkotmánymódosítás után kialakult helyzetet a Fidesz elnökségi ülésén értékelik - közölte Kósa Lajos.

Címkék: budapest

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 18:20, hétfő | Helyi

Prosztatarák megelőzésének hónapja

November világszerte a prosztatarák megelőzésének hónapja!

2019. November 11. 18:16, hétfő | Helyi

Heti állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2019. November 09. 18:54, szombat | Helyi

Mautner Zsófi a Mórgó Csárdában

Alföldi ünnepi ebéd pedig természetesen nincs karcagi birkapörkölt és Ferdinánd nélkül. - Fotóval, Televíziós tudósítással!!!

2019. November 08. 14:54, péntek | Helyi

Kedden folytatódik a Kun-Mediátor per

A 2019. november 12-ére kitűzött tárgyalási napon előreláthatóan további sértetti tanúk kihallgatására kerül sor. Az ügy tárgyalása 2019. november 19-én és 26-án, majd december 3-án és 10-én folytatódik.