Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2021. Január 13. 12:57, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei tizenegy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.


Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Jászárokszálláson, a Mocsár utca irányából a Gyóni utca felé 2021. január 12-én 20 óra körül. A sofőr haladása során személygépkocsijával megcsúszott, áttért a szemközti forgalmi sávba, majd a menetirány szerinti bal oldali árokba csúszott és egy villanyoszlopnak csapódva állt meg. A baleset helyszínére kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 28 éves sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ráadásul úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A személygépkocsi utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűntett miatt folytat eljárást.


Egy helyi lakos közlekedett gépi üzemmódban használt elektromos kerékpárjával Fegyvernek belterületén 2021. január 12-én 17 óra körül, amikor a rendőr járőr ellenőrzés alá vonta. A 43 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért további mintavételre előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség miatt folytat eljárást.

Címkék: baleset, felborult

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 19:22, hétfő | Helyi

A Karcagi rendőrök őrizetbe vették a rablás feltételezett elkövetőjét

A megalapozott gyanú szerint, erőszakkal szerezte meg az idős férfi pénzét Kenderesen.

2021. Január 25. 19:19, hétfő | Helyi

Autókra dőlt egy fa Tiszafüreden

Három járműben keletkezett kár.

2021. Január 25. 19:00, hétfő | Helyi

Tragédiák hétvégéje

Az elmúlt hétvégén összesen három ember vesztette életét közlekedési baleset, vagy lakástűz következtében megyénkben.

2021. Január 24. 14:31, vasárnap | Helyi

A tiszai vízirendészeti rendőrkapitányság munkatársai tetten érték a feltételezett elkövetőket

A megalapozott gyanú szerint, kapitális méretű szürkeharcsát fogtak ki fogási tilalom idején.