Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Január 28. 13:53, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.
Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral 2021. január 27-én 10 óra körül Karcag belterületén, amikor egy kereszteződésbe úgy hajtott be, hogy figyelmen kívül hagyta elsőbbségadási kötelezettségét és nekiütközött egy érkező kistehergépkocsinak. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


Egy kakucsi lakos közlekedett járműszerelvénnyel 2021. január 27-én 12 óra körül a 4. számú főúton Debrecen irányából Budapest felé, amikor egy lehajtót követően balra kívánt fordulni a belső sávba. Kanyarodása során nem tett eleget elsőbbségadási kötelezettségének és egy személygépkocsi elé hajtott, melynek vezetője az ütközés elkerülése céljából vészfékezett és jobbra kormányzott. A manőver során a személygépkocsi nekiütközött a vele párhuzamosan, a külső sávban haladó kistehergépkocsinak. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a személygépkocsi utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken:

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

FEGYELMEZETLEN LÉLEKGYÓGYÁSZOK

A NAV munkatársai azokat az internetes szolgáltatókat szűrték ki, akik gyaníthatóan bejelentés nélkül, kontárként végzik tevékenységüket, illetve, akik a számla-, és nyugtaadást elmulasztják.

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.