Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Január 12. 16:53, csütörtök | Helyi

Az év első sporteseménye. Galériával!!!

Az év első sporteseménye. Galériával!!!

A mérkőzésre a belépő ingyenes volt, de a szervezők szívesen fogadtak plüssállatokat, melyet majd szétosztanak a rászoruló gyerekeknek.

A Karcagi Sportegyesület labdás csapatainak csatáját rendezték meg január 7-én a Sportcsarnokban. Szepesi Tibor, a Déryné Kulturális Központ és a KSE igazgatója köszöntőjében elhangzott, több mint tíz éve volt hasonló megmérettetés, csak akkor sorversenyt rendeztek a labdarúgó, a kosaras és kézilabdás felnőtt csapatoknak. Innen jött az ötlet, hogy most a felkészülési időszakban lévő labdás csapatok egymás sportágaiban bizonyítsanak, így egy körverseny keretében mindhárom csapat focizott, kézizett és kosarazott egymással. A mérkőzésre a belépő ingyenes volt, de a szervezők szívesen fogadtak plüssállatokat, melyet majd szétosztanak a rászoruló gyerekeknek.

Címkék: Karcag

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.