Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Február 10. 11:57, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

AZ ODAFIGYELÉS ÉLETET MENTHET

AZ ODAFIGYELÉS ÉLETET MENTHET

A jászsági rendőrök a neszűri tanyavilágban élőknél jártak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a 2023-as esztendő leghidegebb napjaiban a neszűri tanyavilágban lakó, főként idős embereknél jártak, akiktől megkérdezték, hogy miben tudnak a segítségükre lenni. Volt, akinél néhány gyújtós felaprításával segítettek, akadt olyan, akinél nehezen gyulladt be a kályhában a fa, de akadt olyan is, aki nem boldogult a gázpalack beszerelésével.

A jászsági rendőrök a külterületi tanyákon élő idős lakosokhoz mindennap visszatérően kilátogatnak annak érdekében, hogy az ott lakók biztonságáról megbizonyosodjanak.

Figyeljünk egymásra, hiszen az éberség életet menthet! Ha közterületen, padon, vagy földön fekvő személyt látnak, ne menjenek el mellette közömbösen! Hívjanak segítséget!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.