Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Október 31. 18:57, kedd | Helyi

AZ ŐSZI SZÜNETBEN IS VAN EBÉD

AZ ŐSZI SZÜNETBEN IS VAN EBÉD

Az őszi szünetben is kapnak meleg ebédet az arra rászoruló iskolás gyermekek, az erre jogosító ebédjegyeket már át is vehették a szülők a Városgondnokságon.

Az önkormányzat az őszi szünetre vonatkozóan is gondoskodik az arra rászoruló iskolás gyermekek étkeztetéséről, meleg ebéd formájában.

Aki átvette az ebédjegyét a Városgondnokságon, az a héten munkanapokon fél 12 és 2 óra között viheti el ételhordóban a meleg ebédet az Euró Kft. Széchenyi sugárúti telephelyéről.

Az ebédért érte mehet az iskolás gyermek, vagy a szülő, vagy akár a nagymama is, csak vigye magával a kapott jegyet - mondta Szatmári János ügyvezető televíziónknak.

Címkék: ebéd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 15:00, szerda | Helyi

HALÁLOS MOTORBALESET MEZŐTÚRNÁL

Árokba hajtott egy motoros a Mezőtúrt és Túrkevét összekötő út 20-as kilométerszelvényénél.

2024. Április 17. 13:00, szerda | Helyi

SOK A KULLANCS

A globális felmelegedés egyik haszonélvezői a kullancsok. Ez az apró rovar több betegséget is terjeszt, ugyanakkor a csípéseknek csak elenyésző százaléka vezet egészségkárosodáshoz.

2024. Április 17. 12:23, szerda | Helyi

KETTEN ŐRIZETBEN

Több lopás róható a terhére két tiszabői férfinak. Legutóbb egy iskola focipályájának kerítéséről 90 méter alumíniumlemezt vittek el.

2024. Április 17. 12:15, szerda | Helyi

"KÖZLEKEDIK A CSALÁD" VETÉLKEDŐ 2024-BEN IS

A közúti közlekedésben fontos, hogy a résztvevők körültekintő, megfontolt módon, egymást partnerkén tekintve közlekedjenek. A közlekedés szabályaival a legfiatalabbaknak érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig so