Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Április 13. 10:04, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: MTI/Szigetváry Zsolt

Baku biztosította Budapestet az egészségügyi szállítmányok gyors kezeléséről

Baku biztosította Budapestet az egészségügyi szállítmányok gyors kezeléséről

Az azerbajdzsáni külügyminiszter biztosította magyar partnerét vasárnap telefonon, hogy a Bakut érintő, Magyarországra tartó egészségügyi szállítmányokat és gépeket a lehető leggyorsabban kezelik a reptéren.

A ma este sem múlt el telefonos tárgyalás nélkül: Mikayil Jabbarovval, Azerbajdzsán gazdasági miniszterével az előbb fejeztük be a megbeszélést - írta vasárnap Facebook-oldalán a külgazdasági és külügyminiszter.

"Magyarország egészségügyi eszközökkel történő ellátása Keletről történik, és a Kínából érkező szállítmányok az elkövetkező hetekben, hónapokban is kulcsszerepet fognak játszani az egészségügyi védekezésben. Ezért fontos, hogy a szállítórepülők több útvonal-lehetőséggel is rendelkezzenek" - olvasható Szijjártó Péter bejegyzésében.

"Azeri kollégám biztosított arról, hogy a bakui repülőtéren a lehető leggyorsabban biztosítják áruink és repülőgépeink kezelését" - írta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.