Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Június 02. 15:11, csütörtök | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem, fotó: Karcag Tv

Baleset Kabánál

Baleset Kabánál

A nádudvari bekötőúti kereszteződésben egy kamion és két személyautó ütközött össze.


Összeütközött két személyautó és egy kamion csütörtök délután Hajdú-Bihar megyében, a 4-es főút kabai szakaszán, a főút és a nádudvari bekötőút kereszteződésében. A balesethez a püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják. A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Címkék: baleset, kaba

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.

2024. Április 18. 11:00, csütörtök | Helyi

BALTÁVAL TÁMADT ISMERŐSÉRE

Emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség egy 38 éves szolnoki férfi letartóztatását.