Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. December 27. 11:35, hétfő | Helyi

Báránysült-adomány a kórháznak

Báránysült-adomány a kórháznak

A Kátai Gábor Kórházban Hubai Imre Csaba a Nagykun Gazdakör elnöke, Hubai Imre közgyűlési elnök és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő adta át a Hubai család ajándékát - sült bárányt - pénteken.

Az adományt Nagyné László Erzsébet főigazgató vett át.

- A bárány speciális módon van elkészítve, fűszerezve, s a szenteste dolgozó kórházi alkalmazottaknak szántuk nagy tisztelettel azzal a céllal, hogy megerősítsük őket lelkileg is az ünnepnek megfelelően és további munkájukhoz jó erőt, egészséget kívánjunk és egyúttal kifejezzük hálánkat a kórház összes dolgozója iránt, hiszen nagyszerű emberi magatartással, hozzáállással, rendíthetetlen akarattal szolgálják a környék lakosságát ebben a nehéz vírusos időszakban, és az a pozitív kép alakult ki a környező falvakban, a városban, hogy ez a kórház maximálisan ellátja feladatát.

Családunk ezzel a kis szerény ajándékkal akarjuk megpecsételni, hogy elismerjük a dolgozókat és nagyszerű munkájukhoz további jó erőt, egészséget, sok sikert kívánunk. Bízom benne, hogy jó étvággyal fogják elfogyasztani a dolgozók és erősíti őket fizikailag, lelkileg is abban a munkában, amit szenteste is végzenek. Mi ezzel az adománnyal tudunk hozzájárulni a nagyszerű munkájukhoz.

Boldog új esztendőt és jó egészséget kívánunk a kórház valamennyi dolgozójának - mondta Hubai Imre Csaba, majd az ajándékot Nagyné László Erzsébet főigazgató átvette és munkatársaival szét is osztották az osztályon dolgozó kollégáknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.