Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. November 17. 05:00, péntek | Helyi

BARBERSHOPBAN ÁRULTÁK A DROGOT

BARBERSHOPBAN ÁRULTÁK A DROGOT

Dílerkedéssel egészítette ki havi keresetét egy kisújszállási férfifodrász, akinél még fegyvert is találtak a rendőrök. A terjesztésbe bevonta a feleségét, az anyósát, de még szeretőjét is.

Titokban bűnbarlang volt a kisújszállási barber shop. A drogot a borbélyüzletben és egy bérelt garázsban rejtette el a fodrász, aki dílerkedett is a hajnyírás mellett.

Több csomag különböző típusú kábítószert, a porciózásához használt eszközöket, csomagolóanyagokat találtak nála a nyomozók.
Az előre kiporciózott adagokat az üzletek során alsónadrágjába vagy a nők melltartójában rejtette el. Az illegális üzletet tavasz óta működtette a család.

Volt, hogy fogyasztóknak adtak el a kábítószerből, de jó néhány terjesztővel is kapcsolatban álltak. A bevételekből rövid idő alatt komoly vagyonra tettek szert. Új házatés drága autókat vettek. Szeptember 27-én fogták el őket.

Lefoglaltak tőlük 5,5 millió forintot, két gáz- és riasztófegyvert, továbbá két nagy értékű kocsit. A 24 éves férfit, a 23 éves feleségét, 41 éves anyósát, valamint a 22 éves szeretőjét is gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem ügyében.

A bíróság a házaspárt letartóztatta, a másik két nőt bűnügyi felügyelet alá helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.