Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Január 08. 19:16, hétfő | Helyi
Forrás: KARCAG TV

BAYER ZSOLT KARCAGON

BAYER ZSOLT KARCAGON

Karcagra látogatott Bayer Zsolt, aki az Ezért Gyűlölnek - A Bayer Blog c. Első kötetét népszerűsítette városunkban. A Déryné Kulturális Központ zsúfolásig megtelt, a megjelenteket Kovács Sándor köszöntötte.

Kovács Sándor meghívására érkezett Bayer Zsolt Karcagra, aki új könyvéről beszélgetett a zsúfolásig megtelt Déryné Kulturális Központban Csúr Ákossal. A népszerű televíziós műsorvezető és blogger könyvéről és annak megszületéséről beszélt a Karcag Televíziónak.

- Életem első kötete, amihez nekem van a legkevesebb közöm.Két évvel ezelőtt Csúri Ákos barátom fűzött meg, hogy kezdjek el blogot írni. Elkezdtem, aztán rászoktam, mert érdekes és jó érzés, hogy azonnal van visszajelzés. 3-4 hónappal ezelőtt a barátom felhívott, hogy eltelt 2 év, kinyomtatta a teljes blogomat, amit két év alatt írtam. Ez 1700 oldal. Abból szerkesztett egy kötetet. Kinyomtatta, megcsinálta, nagyon sok darabot eladtunk belőle és viszik. Én vagyok a legjobban meglepődve ezen. Azt hiszem,hogy hízeleghetek annyit magamnak, hogy valószínűleg a nevem adja el, ez az amiért megveszik. Ezt pont azért gondolom, mert kuriózum, mert blogból még ember nem csinált blogot csak a Csúri barátom. Attól függetlenül, szerkesztés után átnéztem, megnéztem, de biztos vagyok benne, hogyha Ákos úgy kezdi el terjeszteni ezt a kötetet, mint egy blogból készült kötet, akkor lehet ennél is nagyobb az eladás.

Bayer Zsolt a magyar médiapiac megosztó személyisége. Gondolatai, nézetei miatt sokan rajonganak érte, sokan utálják, szélsőségesnek gondolják.

- Nem hiszem, hogy ez szélsőségesség, hanem megvalósulása valaminek. Jézus erről azt, mondta, hogy légy hideg vagy forró, de ne légy langyos mert kiköplek az én szájamból. Ha ezt sikerült megvalósítani az életben akkor ez jó. Ha valakit vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon utálnak, jelen esetben engem, ez valami olyasmi lehet, hogy nem vagyok langyos. Én egy nagyon karakteres álláspontot képviselek minden kérdésben, korántsem szélsőségeset, hanem karaktereset, határozottat. Az álláspontomat soha nem bánom meg, legfeljebb azt, ahogy kimondtam. Ilyen már volt. Egyre inkább felnövök a feladathoz.

Bayer Zsolt naponta frissíti a blogját, de nem rajong az internetes világért.

- Szinte minden nap kerül a blogomra valamilyen új bejegyzés. Csak akkor amikor valami rettenetesen felidegesít, vagy amikor valami nagyon tetszik. Ez esetben írok. Tíz esetből nyolcszor általában valami nagyon felidegesít és annak kapcsán születik a bejegyzést. Ez egy nagyon érzelmi és impulzív dolog. Gyors, rövid, érzelemmel teli. Valamira azonnal reagál. Ettől jó, ettől vonzó, annak ellenére, hogy én nagyon ellene vagyok ennek az internetes világnak.

A műsorvezető, író szerint a vásárlók nem fognak csalódni a könyvben.

- Aki szeret engem, az azt fogja kapni amit vár. Amit szeret bennem. Rövid, impulzív, olyan Bayeres. Aki pedig utál, az azért vegye meg, mert ő is pont azt fogja kapni amit vár és idegeskedhet.

Címkék: Karcag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.