Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. November 28. 12:02, szombat | Helyi

BEFEJEZŐDÖTT A VÁROSGONDNOKSÁG INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE

BEFEJEZŐDÖTT A VÁROSGONDNOKSÁG INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE

A fejlesztés eredményeként felújításra került a városgondnokság épülete

A Városi Önkormányzat Városgondnoksága - mint konzurciumvezető - és a Karcag Városi Önkormányzat - mint konzorciumi tag - a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP1.1.1-15-JN1-2016-00011 azonosító számú „Városgondnokság infrastrukturális fejlesztése” című pályázat keretében 120,00 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült.

A fejlesztés eredményeként felújításra került a városgondnokság épülete

A Városi Önkormányzat Városgondnoksága és a Karcag Városi Önkormányzat konzorciumi formában sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-1.1.1-15 "Felhívás ipari parkok, iparterületek fejlesztésére" tárgyú pályázati felhívásra, amelynek eredményeként a 120,00 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós forrás jelentős mértékben hozzájárult a városgondnokság épületének infrasturkturális fejlesztéséhez.


A fejlesztés eredményeként az iparterületen lévő épület teljes felújítására került sor, lehetővé téve új vállalkozások betelepülését.


A beruházásnak köszönhetően a tervezett szolgáltatások ellátáshoz 1 fő új munkahelyteremtés valósult meg.


A projekt 2017. szeptember 6-án indult és a terveknek megfelelően 2020. november 29-ig megvalósult. A Széchenyi 2020 programnak köszönhetően az épület infrastrukturális fejlesztésével a Városi Önkormányzat Városgondnoksága megújult környezetben látja el feladatait.


A projektről további információkat a www.karcag.hu oldalon olvashatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.