Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Május 24. 09:34, péntek | Helyi

Bejutottak a döntőbe

Bejutottak a döntőbe

Karcagi SZC Varró István SZKI. kispályás focicsapata a közelmúltban ismét szép sikereket ért el. Fodor Csaba testnevelő tanár, amelyik versenyrendszerbe benevezte csapatát.

Sikeresen jutottak túl tanítványaival a körzeti versenyeken, majd remekül helytálltak a megyei döntőkön. CEFU országos döntőn képviselhették az intézményt, Karcag városát és Jász-Nagykun-Szolnok Megyét. A Szakképzési Centrumok Országos Futsal Bajnokságát Nyírbátorban rendezték, ahol a csoportküzdelmek során elsőként jutott tovább, majd minden csapatot legyőzve a döntőben is diadalmaskodott a Győri SZC Bercsényi Gimnázium és SZKI. ellen, és hozta haza ismét a vándorkupát. A legjobb mezőnyjátékos Farkas Dávid, a legjobb kapus Gönczi István lett. A Fair Play Cup megyei döntőben április 10-én Szajolban a fiúk mellett Pál Mariann tanár-nő vezetésével a lányok is pályára léptek, és erős mezőnyben mindkét csapatunk 2. helyezett lett. A Diákolimpia megyei dön-tőjében április 12-én 1. helyezett lett a fiúcsapat, és ezzel jogot szerzett, hogy május 10-12-én Szombathelyen az országos döntőn szerepeljen a csapat, amely fegyelmezett, taktikus, sportszerű és valóban csapatjátékkal felállhasson a dobogóra majd ott is.Mi az eredményesség titka? A csapattagjai szorgalmasan gyakorolnak heti 2-3 alkalommal az intézmény műfüves pályáján, valamint többen tagjai voltak a Karcagi SE korosztályos labdarúgó csapatának is. Tehetségesek, összeszokottak, képesek csapatjátékot játszani, és mindezt nagyon fegyelmezetten és sportszerűen, ami által országosan is jegyzett lett a Karcagi SZC Varró SZKI. csapata.A fiú labdarúgócsapat tagjai: Balogh Ernő, Balogh Norbert, Farkas Dávid, Gönczi István, Katona Tibor, Tyukodi Kriszti-án 1, Seres István, Pintér György, Mihácsi Patrik, Szendrei István, Kelemen Gábor, Fekete László, Kovács Viktor és Tyukodi Krisz-tián 2. Felkészítő testnevelő: Fodor Csaba. Köszönjük a támogatását a Karcagi SZC-nek, az intézmény nevelőtestületének, a gyakorlati munkahelyeknek, a SZAKI 2000 Alapítványnak, hogy segítik, támogatják csapatunkat a tanév során.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.