Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2011. Augusztus 16. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Beleakadtak a villanypásztorba – súlyosan megsérült az egyik kerékpáros

Beleakadtak a villanypásztorba – súlyosan megsérült az egyik kerékpáros

Egy kerékpáros súlyosan megsérült, mikor társával együtt beleakadt egy villanypásztor vezetékébe Bakonybél határában - értesült a HavariaPress.

A baleset vasárnap délután történt a bakonyi község külterületén, egy állattartó telepen. A kerékpárosok egy kavicsos magánúton közlekedtek, mikor belerohantak a villanypásztorba. Mindkét biciklista elesett, egyikük súlyos, töréses sérüléseket, a másik nyolc napon belül gyógyuló zúzódásokat szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A villanypásztor - melynek egyik vezetéke 20, a másik pedig 80 centi magasan fut végig a területen - jól látható, 50 méterről is észre kellett volna venniük a bicikliseknek. (pr)

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 08:31, vasárnap | Kék hírek

Ellopták a pannonhalmi Radnóti-szobrot

Ellopták Pannonhalmáról Radnóti Miklós szobrát, amelyet 1983-ban Meszlényi János bronz lemezekből készített - tájékoztatta a város polgármestere szombaton az MTI-t.

2024. Február 23. 21:30, péntek | Kék hírek

A SZÜRETEN MÁR AZ NNI IS OTT VOLT

Száz rendőr egyszerre csapott le hat Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei helyszínen egy kábítószerkereskedő bűnbanda tagjaira.

2024. Február 23. 16:27, péntek | Kék hírek

ÉJJEL TÖRTEK RÁ A JÁSZKISÉRI FÉRFIRA

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás, magánlaksértés bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indítványozta az ügyészség egy felnőtt és két fiatalkorú jászkiséri lakos letartóztatását.

2024. Február 23. 15:56, péntek | Kék hírek

A TV MÁR LASSAN MAGÁTÓL HAZATALÁL

Egy csépai lakos háromszor örülhetett a televíziójának: egyszer, mikor megvette, kétszer pedig, mikor a rendőröktől visszakapta.