Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2016. Szeptember 17. 08:57, szombat | Helyi

Bereki az 5.

Bereki az 5.

Az Év fürdője 2016. szavazáson Az Év feltörekvő fürdője kategóriában a Berekfürdői Termál- és Strandfürdő ötödik lett.


- Mit szólnak az eredményhez? - kérdeztük Perge Józseftől, a Berek-Víz Kft. ügyvezető igazgatójától.


- Köszönöm mindenkinek a rengeteg szavazatot, az elért eredményre a jövőben is igyekszünk rászolgálni - kezdi Perge József. Megmondom őszintén, arra számítottam, hogy az első tízben benne leszünk a vendégektől kapott nagyon sok pozitív visszajelzés alapján. A sikerhez azonban sok minden kellett, az egyik legfontosabb a tisztaság, amire folyamatosan odafigyelünk. Utána az, hogy nagy zöld, több hektáros fás területünk van, így mindenki talál magának árnyékos helyet. Egy tömegekkel zsúfolt strandon, ahol már a törölközőt sem tudja leteríteni a vendég, nem fogja jól érezni magát senki - állítja a szakember, aki a felújításokat is úgy ütemezi, hogy mindig legyen a vendégek igényeinek megfelelő, elegendő üzemelő medence.

- A fürdő mellett a kemping felújítása is ugyanolyan fontos - állítja Perege József. Épp ezért igyekeztünk már a tavaszi felkészülésnél az előző évben jelzett hibákat kijavítani. Fontosnak tartom, hogy kint legyek a vendégek között, hogy elmondják gondjaikat, kéréseiket. Nálam a legfontosabb, hogy a vendég jól érezze magát, mert akkor visszajön. Az, hogy idén 300 ezer fürdőzővel számolhatunk, azt jelzi, a vendégek szeretik Berekfürdőt. Természetesen jövőre még jobban szeretnénk megfelelni, már most 32 pontba szedtem az elvégzendő kisebb felújítási, javítási munkák sorát. Ha lenne egy kis beruházásra is pénzünk, szeretnék évi 1-2 komfortos faházat felépíttetni, mert látva a jövő évi foglalásokat, nagy igény volna rá. Júliusra, augusztusra már majdnem teljes foglalásunk van, az elmúlt évek fejlesztései, a fedett fürdő, télen is sokkal több vendéget hoz majd Berekfürdőbe.

Címkék: berekfürdő

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.