Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2019. Június 07. 19:22, péntek | Helyi

Beszakadt az úttest a toronyháznál

Beszakadt az úttest a toronyháznál

Még egy fiatal hölgynek sikerült épp áthajtania délután fél hat körül a Toronyház előtti útszakaszon, melyen már megvolt gyűrődve az aszfalt.

A pár perccel később arra járőröző rendőrök már azt észlelték, szakad befelé itt az aszfalt Azonnal a helyszínre hívták a szolgálatban lévő kollégáikat és polgárőrt, s két rendőrautóval lezárták az Ady Endre utca - Szent István sugárút - Kertész József utca közötti, mintegy 60 méteres útszakaszt. Értesítették a polgármesteri hivatalt, a közterület felügyelőt, a TRV Zrt.-t és a Városgondnokságot. A szakemberek pár percen belül megérkeztek a helyszínre, körbeszalagozták az útszakaszt, gondoskodtak terelőtáblák kihelyezéséről. E közben egy újabb aszfaltdarab szakadt be a 4-5 méteres tátongó lyukba. A Rendőrség és a Vízmű szakemberei is arra kérik a lakosokat, autósokat, senki ne közelítse meg a beszakadt aszfaltszakaszt, se gyalogosan, se járművel, vegye igénybe az Ady Endre utcai vagy a Kertész József utcai terelőutat. Mint a helyszínen megtudtuk, a szakemberek hamarosan megkezdik a leszakadt útszakasz feltárást és az út kijavítását, addig pedig türelmet és nagy odafigyelést kérnek az itt közlekedőktől.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 20. 09:31, csütörtök | Helyi

Mozdulj család

Mozdulj család! néven tartotta közösségi napját  Györffy István Katolikus Általános Iskola alsós munkaközössége tanulói részére.

2019. Június 20. 09:29, csütörtök | Helyi

Sokan pihennek Karcagról is Hajdúszoboszlón

Kiemelt turisztikai térség lett az alföld ezen része. Akár a Tisza tó akár Berekfürdő de természetesen a karcagiak körében már évtizede Hajdúszoboszló a kedvencek közé tartozik.

2019. Június 20. 09:28, csütörtök | Helyi

Már jegyezhető az Állampapír Plusz

Már jegyezhető a magyar állampapír plusz (MÁP plusz), az új lakossági állampapír 5 éves futamidő alatt folyamatosan emelkedő magas hozamot kínál -

2019. Június 20. 09:27, csütörtök | Helyi

Pápával találkoztak a Karcagiak

Ferenc pápa csíksomlyói látogatása alkalmából a Rákóczi Szövetség együttműködésében a Miniszterelnökség egyházi ügyekért felelős államtitkárságával utazási pályázatot hirdetett,