Városlista
2019. szeptember 22, vasárnap - Móric

Hírek

2019. Június 07. 19:22, péntek | Helyi

Beszakadt az úttest a toronyháznál

Beszakadt az úttest a toronyháznál

Még egy fiatal hölgynek sikerült épp áthajtania délután fél hat körül a Toronyház előtti útszakaszon, melyen már megvolt gyűrődve az aszfalt.

A pár perccel később arra járőröző rendőrök már azt észlelték, szakad befelé itt az aszfalt Azonnal a helyszínre hívták a szolgálatban lévő kollégáikat és polgárőrt, s két rendőrautóval lezárták az Ady Endre utca - Szent István sugárút - Kertész József utca közötti, mintegy 60 méteres útszakaszt. Értesítették a polgármesteri hivatalt, a közterület felügyelőt, a TRV Zrt.-t és a Városgondnokságot. A szakemberek pár percen belül megérkeztek a helyszínre, körbeszalagozták az útszakaszt, gondoskodtak terelőtáblák kihelyezéséről. E közben egy újabb aszfaltdarab szakadt be a 4-5 méteres tátongó lyukba. A Rendőrség és a Vízmű szakemberei is arra kérik a lakosokat, autósokat, senki ne közelítse meg a beszakadt aszfaltszakaszt, se gyalogosan, se járművel, vegye igénybe az Ady Endre utcai vagy a Kertész József utcai terelőutat. Mint a helyszínen megtudtuk, a szakemberek hamarosan megkezdik a leszakadt útszakasz feltárást és az út kijavítását, addig pedig türelmet és nagy odafigyelést kérnek az itt közlekedőktől.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 20:15, péntek | Helyi

Nagyon fontos számunkra Karcag

Az október 13-ai önkormányzati választások tétjét nem szabad lebecsülni - hangsúlyozta Varga Mihály pénzügyminiszter a Dérynében tartott lakossági fórumon.

2019. Szeptember 20. 18:23, péntek | Helyi

Karcagi rendőrök nyerték meg a versenyt

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság IV. alkalommal rendezte meg megyei bűnügyi technikusi versenyét Szolnokon.

2019. Szeptember 20. 17:58, péntek | Helyi

4. Magyar Klipszemle karcagi művésszel

4. Magyar Klipszemle karcagi művésszel, segítsünk Péternek ...

2019. Szeptember 20. 17:40, péntek | Helyi

FONTOS A REGGELI ÉTKEZÉS

A szakemberek szerint a legfontosabb étkezés a reggeli, amelynek energia-bevitelünk 20%-át kellene biztosítania.