Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Június 07. 19:22, péntek | Helyi

Beszakadt az úttest a toronyháznál

Beszakadt az úttest a toronyháznál

Még egy fiatal hölgynek sikerült épp áthajtania délután fél hat körül a Toronyház előtti útszakaszon, melyen már megvolt gyűrődve az aszfalt.

A pár perccel később arra járőröző rendőrök már azt észlelték, szakad befelé itt az aszfalt Azonnal a helyszínre hívták a szolgálatban lévő kollégáikat és polgárőrt, s két rendőrautóval lezárták az Ady Endre utca - Szent István sugárút - Kertész József utca közötti, mintegy 60 méteres útszakaszt. Értesítették a polgármesteri hivatalt, a közterület felügyelőt, a TRV Zrt.-t és a Városgondnokságot. A szakemberek pár percen belül megérkeztek a helyszínre, körbeszalagozták az útszakaszt, gondoskodtak terelőtáblák kihelyezéséről. E közben egy újabb aszfaltdarab szakadt be a 4-5 méteres tátongó lyukba. A Rendőrség és a Vízmű szakemberei is arra kérik a lakosokat, autósokat, senki ne közelítse meg a beszakadt aszfaltszakaszt, se gyalogosan, se járművel, vegye igénybe az Ady Endre utcai vagy a Kertész József utcai terelőutat. Mint a helyszínen megtudtuk, a szakemberek hamarosan megkezdik a leszakadt útszakasz feltárást és az út kijavítását, addig pedig türelmet és nagy odafigyelést kérnek az itt közlekedőktől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.