Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2023. December 06. 17:03, szerda | Helyi

BETÖRT A SULIBÜFÉBE

BETÖRT A SULIBÜFÉBE

Egy jászkiséri fiatal három darab két deciliteres üdítő miatt tört be egy sulibüfébe.

A jászsági rendőrök hamar elfogták a férfit, aki ellen két elfogatóparancs volt érvényben, majd hatrendbeli lopással gyanúsították meg.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/szomjas-volt

Egy jászkiséri általános iskola udvarára ismeretlen tettes mászott be, és a büféből három kis üveg üdítőt vitt el 900 forint értékben. Erről riasztás érkezett a büfé üzemeltetőjéhez, így a rendőrök forró nyomon indultak a bűnelkövető után. A 22 éves helyi lakost néhány órán belül elfogták.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalember ez év júniusától kezdődően havonta egy-egy bűncselekményt követett el. A jászkiséri esetek jellemzője, hogy a tettes néhány ezer forintos lopási kárt okozott, míg a rongálási kár százezres nagyságrendű volt. Egyszer, októberben 200 ezer forint felett volt a lopási érték: gerendákat, szarufákat, valamint födémtámaszokat vitt magával a férfi. Ráadásul két elfogatóparancs is érvényben volt ellene.

A nyomozók négyrendbeli lopás vétség és kétrendbeli lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják a fiatalt. A nyomozó hatóság őrizetbe vette, és indítványozzák letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 10:43, csütörtök | Helyi

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS A GYÖRFFYBEN

Az elmúlt félévben jelentős energetikai fejlesztések valósultak meg a Györffy István Katolikus Általános Iskola és Szent Erzsébet Óvoda József Attila utcai épületében.

2024. Február 22. 10:24, csütörtök | Helyi

JOGERŐSEN BEFEJEZŐDÖTT A KUNHEGYESI BÁNTALMAZÁSI ÜGY

A Szolnoki Törvényszéken jogerősen befejeződött annak a 35 éves büntetlen előéletű férfinak a büntetőügye,

2024. Február 22. 09:34, csütörtök | Helyi

AZ ELSŐ NAPSUGARAK SOKAKAT KICSALOGATOTTAK A SZABADBA

Ugyan nem volt az a tipikus kellemes tavaszias időjárás a Tisza-tónál, de az idei első napsugarak sokakat kicsalogattak a szabadba. A bátrabbak az erős szél ellenére is biciklire pattantak.

2024. Február 21. 16:59, szerda | Helyi

Nem volt „ingyen” a vendéglátás

A Tiszafüredi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy 26 éves tiszaburai nővel szemben, aki a saját vendégét lopta meg.