Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2023. Március 27. 05:01, hétfő | Helyi

BETÖRT, MERT AHHOZ VOLT KEDVE

BETÖRT, MERT AHHOZ VOLT KEDVE

Két járművet megrongált, kirakatüveget tört be és 780 ezer forint értékű árut pakolt ki a járdára. A karcagi rendőrök tetten érték a jogsértőt.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/mert-ahhoz-volt-kedve

Egy karcagi nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy parkolóban álló gépkocsi mindkét oldali visszapillantó tükrét letörte, majd egy másik jármű bal oldali visszapillantó tükrét megrongálta, a tükörfelületeket betörte.
Ezt követően az asszony egy üzlet dupla hőszigetelt kirakat üvegének alsó részét addig rugdosta, hogy az betört, majd 435 db, megközelítőleg 780 ezer forint értékű árucikket – köztük ruhaneműket, élelmiszereket, mosógéleket és tisztítószereket, állatfekhelyeket – hordott ki az üzlet elé eltulajdonítási szándékkal, azonban a járőrök tetten érték a jogsértőt.

Az egyenruhások elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, akit 1 rendbeli garázdaság és 1 rendbeli lopás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a dühét vezette le a megrongált gépjárműveken és betört az üzletbe, „mert ahhoz volt kedve”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.