Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2011. Október 17. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Beyoncé tüntet a hasával

Beyoncé tüntet a hasával

Egy hete a fél világ azt találgatja, vajon az amerikai énekesnő tényleg terhes-e, vagy csak párnákat tömköd a ruhája alá, miközben béranya hordja ki a gyerekét?

Az egész egy ausztrál tévés szerepléssel kezdődött, amikor Beyoncé terhes pocakja furcsán behorpadt a testhezálló ruhában, miközben leült. Persze rögtön megindultak a találgatások: lehet, hogy nem is vár gyereket, csak kitömte a hasát? A rosszmájú kételkedők magyarázattal is gyorsan előálltak: a 30 éves énekesnő bizonyára félti az alakját és aggódik a terhességi csíkok miatt, ezért játssza el, hogy terhes, miközben béranya hordja ki a gyerekét.

Beyoncé a szóvivőjén keresztül kérte ki magának a feltételezéseket, ostobának és nevetségesnek titulálva az efféle találgatásokat. Az eset óta pedig igyekszik mindig olyan ruhákat hordani, amelyekben jól látszik gömbölyödő pocakja.

Persze az új képek sem nyugtatták meg a gonoszkodó kritikusokat. Ezúttal fertelmesen magas sarkú cipője került a csipkelődések középpontjába. Az amerikai lapok azt feszegették, hogyan húzhat ilyen ingatag lábbelit egy várandós nő? Hát nem fél attól, hogy elesik, és veszélyezteti a kicsit?

Érdekes, hogy az viszont egyik magazin készítőinek sem jut eszébe, mennyi stressznek tesznek ki az örökös kritizálással egy kismamát, akinek leginkább nyugalomra lenne szüksége.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.