Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2018. Október 10. 08:05, szerda | Helyi

Birkózó Diákolimpiai Döntő

Birkózó Diákolimpiai Döntő

A döntőbe jutott 57 szakosztály 173 versenyzője

A birkózó sport támogatásáért a Magyar Birkózószövetség Elismerő Oklevelét vette át szombaton Karcagon - a XXIII. Kurucz Testvérek Birkózó Emlékversenyen és kötöttfogású Birkózó Diákolimpiai Döntő diák II. korcsoport - verseny kezdete előtt Kovács Istvántól, a MBSZ alelnöktől Földváriné Simon Ilona, a Karcagi Nagykun Reformtus Általános Iskola igazgatója.

A döntőbe jutott 57 szakosztály 173 versenyzőjét Kurucz István edző, a Karcagi Birkózó Szakosztály vezetője és Szepesi Tibor, a KSE ügyvezetője köszöntötte.

Az olimpiai lángot a KSE versenyzője Nagy Sándor hozta be, s Kovács-Bocskay Vince Timur olvasta be az olimpiai eskü szövegét, majd kezdetté vetet a verseny, melynek végén Nagy Sándor - a Karcagi Sport Egyesület versenyzője - bajnoki címet szerzett. Gratulálunk neki és valamennyi karcagi birkózónak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 15. 17:48, szombat | Helyi

A Kossuth térről rajtolt el

A Kossuth térről rajtolt el szombat délelőtt a Tour de Hongrie 2019 mezőnye.

2019. Június 14. 19:54, péntek | Helyi

Családi délután a fürdőben

A Madarász Imre Egyesített Óvoda „Sportolj velünk!”- családi délutánra hívta az óvodásokat és szüleiket az Akácliget Fürdőbe.

2019. Június 14. 19:54, péntek | Helyi

Elkészült a gyümölcsfeldolgozó üzem

A kezdetek óta részt vesz Berekfürdő a Start-munkaprogramban héthektáros kertészettel.

2019. Június 14. 19:53, péntek | Helyi

Új parkolási rendszer

Az új Karcagi Rendőrkapitányság átadása után is kétirányú a forgalom a József Attila utcában. Lesz-e ebben változás? - kérdeztük Teleki Zoltán r. alezredes, kapitányságvezetőtől.