Városlista
2019. június 18, kedd - Levente

Hírek

2019. Április 15. 13:11, hétfő | PR

Bombajó ruhadarab: a bomber dzseki

Bombajó ruhadarab: a bomber dzseki

Frissítenéd a ruhatárad, vagy inspirációra van szükséged? Tartsd nyitva a szemed az utcán, és nézd meg, milyen ruhákat hordanak mások. A farmer és a bomber dzseki például szinte minden férfin megtalálható tavasszal.

A tavaszi ruhatár

A tavasz érdekes évszak és számtalan lehetőséget biztosít a változatos öltözködésre. Ilyenkor mindig fontos a réteges öltözködés is, ugyanis a tavaszi reggeleken és estéken még könnyen hűvös az idő. Mivel azonban napközben már barátságosra melegszik a levegő, és mindenki előszeretettel ledobja magáról előbb a kabátot, majd akár a pulóvert is. Nem véletlen tehát, hogy a tavaszi divat elengedhetetlen darabjai a különféle dzsekik, mely nem pusztán a réteges öltözködést, de a megfázás elkerülését is elősegítik.

Dzseki, kabát vagy csak egy vastag pulcsi?

Az első napsugarak megjelenésekor még bizonytalanul állhatsz a szekrényed előtt: milyen ruhadarabot is válassz? Szíved szerint elővennéd már a könnyed felsőket és a legszebb ingeidet sem rejtegetnéd tovább pulóver alatt, de ilyenkor még nagyon észnél kell lenni a megfelelő öltözék kiválasztásával. Öltözz rétegesen, a rétegek pedig akár vékony ruhákat is rejthetnek: egy könnyed trikó, ing, vékony pulcsi és átmeneti kabát. Ha azonban nem vagy a kabát híve, akkor sincs gond, hiszen manapság bátran választhatsz helyette dzsekit vagy akár csak egy vastag pulcsit is.
A női választék lenyűgöző, de már a férfiak is könnyedén válogathatnak a különféle felső ruházatok közül. Ha a legtrendibb mégis leginkább praktikus ruhadarabot keresed, a bomber dzseki lesz a neked való megoldás.


Válassz praktikusan: a bomber lesz a legjobb barátod

A bomber dzseki ma már nem csupán a US Army leginkább kedvelt ruhadarabja, az utcát járva számtalan verziója jöhet szembe veled. Eredeti funkcióját tekintve ez bizony egy repülős dzseki, mivel azonban kifejezetten a közepes időjárásra tervezték, könnyedén megtalálta helyét az utcai divatban is.
Ha bomber stílusú dzsekit választasz, kevésbé szükséges odafigyelned a rétegek megfelelő megválasztására, ugyanis maga a kabát is rétegesen épül fel. Mind a belső mind a külső anyagát tekintve nejlon, melyet a minőségibb daraboknál gyapjú, a fast fashion divatban pedig poliészter töltőanyag bélel ki.
Ráadásul ezt a fazont választva nem csupán a tavaszi ruhatárad bővül egy divatos darabbal, ősszel is hasznát fogod venni. Ha mindkét évszakon átívelő átmeneti dzsekit keresel, érdemes a minőségibb kidolgozás és anyag felé fordulnod, hiszen ha olyan anyagú dzsekire esik a választásod, ami vízlepergető is egyben, biztonságban tudhatod magad a változékony időjárásban is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 19:07, csütörtök | PR

Te is vitázol kamasz gyerekeddel az öltözködésen?

A tinédzser kor olyan időszak, amelyet túl kell élni - elsősorban a szülőknek, ám a gyerekeknek is. Az egyik legfontosabb ‘frontvonal’ ebben a korban a ruházkodás kérdésénél húzódhat.

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.

2019. Május 13. 10:00, hétfő | PR

Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

Vidám hangulatú Sajtótájékoztatón leplezték le a Harley-Davidson Open Road Fest attrakcióit. Az eseményen a rockzene hazai kiválóságai is képviseltették magukat.