Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Március 07. 07:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Boros Lajos abbahagyja a rádiózást

Boros Lajos abbahagyja a rádiózást

Már korábban is megemlítette, most azonban már biztos: Boros Lajos év végén kiszáll a Bumerángból. A rádiós legfőképpen az öregségre hivatkozva teszi le a lantot.

Duóra szűkül a trió - legalábbis, amíg meg nem találják Boros Lajos utódját, a férfi ugyanis kiszáll a Bumerángból. Boros már a Sláger Rádió megszűnésekor is célzott rá, hogy két éves szerződését a NEO FM-mel már nem fogja meghosszabbítani.

"Egyre több biztos jel mutat arra, hogy jómagam is mulandó vagyok. Ez szörnyű igazságtalanság, de már beletörődtem. Életem hátralevő részében a rémületet megpróbálom hisztérikus munkával és 'rendcsinálással' feledtetni" - nyilatkozta Boros Lajos.

Társait annak ellenére meglepte a rádiós döntése, hogy korábban már célzott rá, hogy hamarosan kiszáll a hajnali mókuskerékből. "Váratlanul ért Lajos döntése, de megértem és respektálom. Mostanra sikerült annyira felocsúdtunk, hogy elkezdjük a hiányát betölteni. Eddig néhány tapogatózó lépést tettünk, de mostantól teljes erőbedobással keressük az utódját" - mondta Bochkor Gábor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.