Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Április 12. 13:31, hétfő | Helyi

BÖRTÖN KUTYALOPÁSÉRT

BÖRTÖN KUTYALOPÁSÉRT

A Tiszafüredi Járási Ügyészség vádat emelt egy 35 éves kunhegyesi férfi ellen lopás vétsége miatt.

A Tiszafüredi Járási Ügyészség vádat emelt egy 35 éves kunhegyesi férfi ellen lopás vétsége miatt.

A vádirat szerint a férfi 2013. március 13-án délután, Tiszaszentimre településen haladt át személygépkocsival, amikor észrevett egy francia bulldogot. A gazdája tudta nélkül kiszökött eb épp az ingatlan előtti utcarészen sétálgatott. A férfinek megtetszett a kutya, ezért betette a kocsiba és hazavitte.

A rendőrök adatgyűjtést követően felkeresték a férfit kunhegyesi otthonában. A férfi az elszámoltatás során megpróbálta titkolni, hogy ő lopta el az elkóborolt házi kedvencet, de az eb a rendőrökkel folytatott beszélgetés közben elősétált, lebuktatva „új gazdáját”. Így már nem volt értelme tovább tagadni az elkövetést.

A járási ügyészség vádiratában börtönben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabásra és közügyektől eltiltásra tett indítványt a többszörösen büntetett előéletű férfivel szemben.

Az ügyben első fokon a Tiszafüredi Járásbíróság fog döntést hozni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.