Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2019. Január 29. 18:39, kedd | Helyi

BŐVÍTIK A POLGÁRMESTERI HIVATALT BEREKFÜRDŐBEN

BŐVÍTIK A POLGÁRMESTERI HIVATALT BEREKFÜRDŐBEN

Berekfürdőn 2018-ban kezdődött el a Polgármesteri Hivatal bővítése.

Az átalakításnak nagyon örülnek a község vezetői, és a település lakosai. Ottjártunkkor Molnár János Berekfürdő polgármestere tájékoztatott bennünket arról, hogy miért volt fontos ez a fejlesztés, illetve, milyen helyiségekkel bővül, a majdani hivatali épület.

Folyamatban van a berekfürdői Polgármesteri Hivatal bővítése, amely mintegy 30 millió forint összegű, állami támogatásból, önerővel kipótolt projektként valósulhat meg. Ennek igazán örül mindenki, ugyanis a mindennapi munka során, akadtak olyan élethelyzetek,-amikor például szociális ügyeket jöttek intézni-hogy a helyhiány miatt, kellemetlenné vált ezen feladatok elvégzése, mivel az adott szobában többen tartózkodtak, munkavégzés céljából, nemcsak azon személyek, akiket érintett a probléma; „hiszen egy egyébként is kényes témát senki sem szeret mások előtt tárgyalni”-fogalmazott a polgármester.

Hasonló, az adóügyintézés is, ami ugyancsak nem szerencsés, ha több ember előtt zajlik. Természetesen mindenre találtak megoldást, de mégiscsak az új hivatali épület minden hiányosságot kárpótolni fog és kényelmes viszonyok között lehet majd a munkát elvégezni.
Polgármester úr nyilatkozatában elmondta, hogy a munkálatok befejezésének várható időpontja, 2019. nyári szezonja lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.