Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. Április 01. 18:17, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Brókerbotrány - Fővárosi főügyész: 160 milliárd forintnyi megvan a Quaestor-ügyben

Brókerbotrány - Fővárosi főügyész: 160 milliárd forintnyi megvan a Quaestor-ügyben

Eddig 160 milliárd forintnyi vagyont sikerült lefoglalni a Quaestor-ügyben - közölte a Klubrádió műsorában szerda délután a fővárosi főügyész, emlékeztetve arra, hogy az ügyben tett feljelentés 150 milliárd forintról szól.

További részletek említése nélkül Ibolya Tibor azt közölte, folyószámlák, értékpapírok, cégrészesedések, ingatlanok és ingóságok formájában sikerült lefoglalni ezt az értéket.
Hozzátette: a bizonyítást nagyban nehezíti, hogy a tranzakciókat kezelő rendszer manipulálható, a Kelernél lévő gyűjtőszámlák adatait nem lehet személyre lebontani, így értékpapírkód alapján kell majd elvégezni a munkát.
"Eredményesek vagyunk, de ettől ez nem lesz még egy rövid eljárás" - jegyezte meg Ibolya Tibor.
"Egyáltalán nem volt lassú ez az eljárás, a megalapozott gyanút alá kell támasztani bizonyítási eszközökkel" - válaszolta Ibolya Tibor az ezzel kapcsolatos riporteri felvetésre. Közölte: "az eljárás, amelyet eddig folytattunk, törvényes, megalapozott, időszerű és (...) eredményes".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.