Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Július 27. 05:00, szerda | Helyi

BŰNMEGELŐZÉSI PROGRAM ABÁDSZALÓKON

BŰNMEGELŐZÉSI PROGRAM ABÁDSZALÓKON

A Tisza-tavi Régiós Koordinációs Közbiztonsági Bizottság tagjai a tó partján értekeztek Abádszalókon. Az üléssel párhuzamosan a szakemberek bűnmegelőzési programokkal is várták az érdeklődőket.

A Tisza-tó körül élők és nyaralók biztonságának, gondtalan pihenésének biztosítása érdekében a turisztikai szezonban több alkalommal értekeznek a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság tagjai.
Az idei nyáron már harmadik alkalommal tárgyalták meg a végrehajtott, valamint az előttük álló időszakra vonatkozó feladatokat. Míg a bizottsági tagok üléseztek, addig a strand területén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai prevenciós nap keretében színes bűnmegelőzési programokkal várták a fürdőző és a közelben táborozó gyerekeket.
A helyszínre érkezők a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Mobil Bűnmegelőzési Centrumával is megismerkedhettek. A programot a New Step táncstúdió kiváló művészei színesítették, akik bűn- és balesetmegelőzési üzeneteiket a tánc egyetemes nyelvén keresztül tolmácsolták a jelenlévőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.