Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Szeptember 28. 17:10, szombat | Helyi

CAC kutyakiállítás Karcagon

CAC kutyakiállítás Karcagon

Szebbnél szebb négylábú kutyák lepték el a Zuglógert, hiszen a 19. CAC kiállításra 132 kutyafajt nézhettek meg az érdeklődők.

A kiállítás lényege, hogy a tenyésztők megismerjék kutyáik erősségeit, hibáit is a bírálat során, és a verseny tenyésztői tapasztalatcserére is alkalmas.

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége Karcagi Önálló Jogi Szervezete a Zuglógerben rendezte meg a 19. F.C.I. CAC Kutyakiállítást. Az önkormányzat nevében Dobos László polgármester köszöntötte a több mint 350 hazai tenyésztőt, akik 132 kutyafajtát hoztak el a Nagykunság fővárosába, a rangos kutyakiállításra.


Fülöp Norbert karcagi elnök köszöntőjében elhangzott, a két versenyszámban - küllembírálat, kiállítás best in show - több mint ezer bírálatot végeznek el a nap során Korózs András vezetőbíró vezette küllembírók. A kétévente megrendezendő kiállítás rendezési jogát pályázaton nyerte el a karcagi szervezet, s hónapokig készítették elő a versenyt, melyen az egész országból érkeztek hazai tenyésztők, de szerb kutyások is megmérettették ebeiket.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:30, péntek | Helyi

EMELKEDNEK A FÜRDŐBELÉPŐK

Éledezik a berekfürdői strand. A főszezon ugyan még messze, a drágulás viszont már megérkezett.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.