Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Június 14. 19:54, péntek | Helyi

Családi délután a fürdőben

Családi délután a fürdőben

A Madarász Imre Egyesített Óvoda „Sportolj velünk!”- családi délutánra hívta az óvodásokat és szüleiket az Akácliget Fürdőbe.

A szervezők nevében Balajtiné Sütő Margit tagóvodavezető köszöntötte a megjelenteket, a rendezvényt Szepesi Tibor önkormányzati képviselő, a KSE ügyvezetője nyitotta meg, aki köszöntőjében szólt arról, hogy mennyi-re fontos már gyermekkorban elkezdeni a sportolást. Gulyás Ferencné, a Madarász Imre Egyesített Óvoda intézmény-vezetője pedig azt kérte a jelenlévő ovisoktól, minél több sportágat próbáljanak ki. Ami megtetszik nekik, azzal iskolásként komolyabban is foglalkozhatnak majd a szakosztályok keretein belül. A megnyitó után dr. Vass Éva csecsemő-gyermekgyógyász szakorvos egészségügyi szűrővizsgálatokat végzett a gyermekek részé-re, s közben sportágak: asztalitenisz, kerékpár, labdarúgás, röplabda, úszás, birkózás, kézilabda, talajtorna bemutatása zajlott a fürdőben. A szakosztályok sportolói, edzői, vezetői mutatták be az adott sportágakat az érdeklődőknek, amelyet aztán ki is próbálhattak az óvodások.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 20:10, szerda | Helyi

Kántor nyaral a Tisza-tónál

A digitális magazin újsághasábokra költözött, amellyel a Tisza-tónál élők és nyaralók találkozhatnak.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

120 éves a Karcagi Zsinagóga

A Karcagi Zsinagóga felavatásának 120. évfordulójára emlékeztek vasárnap. Mohai Tamás színművész Kertész Péter nemrég elhunyt karcagi születésű író, újságíró versét olvasta fel az ünnepség kezdetén.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

Mártír megemlékezés

A karcagi zsidó temetőben került sor mártír-megemlékezésre. Az 1944-ben, a Holokauszt borzalmainak áldozatául esett karcagi és hatmillió zsidó hittestvérünk emléke előtt hajtunk fejet, rájuk emlékezünk.

2019. Július 17. 20:08, szerda | Helyi

Járdafelújítás Karcagon

Televíziónk Dobos Lászlót, Karcag város polgármesterét kérdezte arról, hogy milyen munkálatok folynak a Városháza mögötti területen.