Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Június 14. 19:54, péntek | Helyi

Családi délután a fürdőben

Családi délután a fürdőben

A Madarász Imre Egyesített Óvoda „Sportolj velünk!”- családi délutánra hívta az óvodásokat és szüleiket az Akácliget Fürdőbe.

A szervezők nevében Balajtiné Sütő Margit tagóvodavezető köszöntötte a megjelenteket, a rendezvényt Szepesi Tibor önkormányzati képviselő, a KSE ügyvezetője nyitotta meg, aki köszöntőjében szólt arról, hogy mennyi-re fontos már gyermekkorban elkezdeni a sportolást. Gulyás Ferencné, a Madarász Imre Egyesített Óvoda intézmény-vezetője pedig azt kérte a jelenlévő ovisoktól, minél több sportágat próbáljanak ki. Ami megtetszik nekik, azzal iskolásként komolyabban is foglalkozhatnak majd a szakosztályok keretein belül. A megnyitó után dr. Vass Éva csecsemő-gyermekgyógyász szakorvos egészségügyi szűrővizsgálatokat végzett a gyermekek részé-re, s közben sportágak: asztalitenisz, kerékpár, labdarúgás, röplabda, úszás, birkózás, kézilabda, talajtorna bemutatása zajlott a fürdőben. A szakosztályok sportolói, edzői, vezetői mutatták be az adott sportágakat az érdeklődőknek, amelyet aztán ki is próbálhattak az óvodások.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 09:35, hétfő | Helyi

Építészmérnököt is keresnek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2019. Október 20. 16:13, vasárnap | Helyi

Gimisek Szalagavatója

Szombaton tartotta szalagavató ünnepségét...

2019. Október 19. 16:22, szombat | Helyi

Új alapokra helyeződhet Magyarország és az IMF kapcsolata

Új fejezet nyílik Magyarország és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kapcsolatában – jelentette ki Varga Mihály Kristalina Georgievával, az IMF új vezérigazgatójával való találkozó után Washingtonban.

2019. Október 19. 16:22, szombat | Helyi

Új alapokra helyeződhet Magyarország és az IMF kapcsolata