Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Június 14. 19:54, péntek | Helyi

Családi délután a fürdőben

Családi délután a fürdőben

A Madarász Imre Egyesített Óvoda „Sportolj velünk!”- családi délutánra hívta az óvodásokat és szüleiket az Akácliget Fürdőbe.

A szervezők nevében Balajtiné Sütő Margit tagóvodavezető köszöntötte a megjelenteket, a rendezvényt Szepesi Tibor önkormányzati képviselő, a KSE ügyvezetője nyitotta meg, aki köszöntőjében szólt arról, hogy mennyi-re fontos már gyermekkorban elkezdeni a sportolást. Gulyás Ferencné, a Madarász Imre Egyesített Óvoda intézmény-vezetője pedig azt kérte a jelenlévő ovisoktól, minél több sportágat próbáljanak ki. Ami megtetszik nekik, azzal iskolásként komolyabban is foglalkozhatnak majd a szakosztályok keretein belül. A megnyitó után dr. Vass Éva csecsemő-gyermekgyógyász szakorvos egészségügyi szűrővizsgálatokat végzett a gyermekek részé-re, s közben sportágak: asztalitenisz, kerékpár, labdarúgás, röplabda, úszás, birkózás, kézilabda, talajtorna bemutatása zajlott a fürdőben. A szakosztályok sportolói, edzői, vezetői mutatták be az adott sportágakat az érdeklődőknek, amelyet aztán ki is próbálhattak az óvodások.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 16:09, hétfő | Helyi

KIHASZNÁLTA JÓHISZEMŰSÉGÉT

Egy 27 éves tiszapüspöki nő több alkalommal kért pár ezer forintot az idős helybélitől. Az utolsó alkalom azonban nem várt fordulatot vett, és rablás lett a vége.

2024. Április 22. 12:29, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 22. 11:24, hétfő | Helyi

ŐRIZETBEN NYOLCRENDBELI LOPÁSÉRT

Egy tiszaföldvári férfi az elmúlt másfél hónapban hat gépkocsit tört fel a településen.

2024. Április 22. 11:23, hétfő | Helyi

Az elmúlt 72 órában történt