Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Május 31. 10:28, péntek | Helyi

Családi délután a strandon

Családi délután a strandon

A Madarász Imre Egyesített Óvoda „Sportolj velünk!”- családi délutánra hívta az óvodásokat és szüleiket az Akácliget Fürdőbe.

Szepesi Tibor önkormányzati képviselő, a KSE ügyvezetője és Gulyás Ferencné intézményvezető köszöntője után dr. Vass Éva csecsemő - gyermekgyógyász szakorvos egészségügyi szűrővizsgálatokat végzett a gyermekek részére, s közben sportágak: asztalitenisz, kerékpár, labdarúgás, röplabda, úszás, birkózás, kézilabda, talajtorna bemutatása zajlott a fürdőben. A szakosztályok sportolói, edzői mutatták be az adott sportágakat, melyet ki is próbálhattak az óvodások.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:45, szombat | Helyi

Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.

2024. Április 19. 08:09, péntek | Helyi

Lakatlan ház födémszerkezete izzott Öcsödön

Beizzott egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház födémszerkezete mintegy ötven négyzetméteren csütörtök éjszaka Öcsödön, a Bercsényi Miklós soron.