Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2020. Május 22. 21:24, péntek | Helyi

Csomagoló üzemrészt alakítottak ki a főzőkonyhában

Csomagoló üzemrészt alakítottak ki a főzőkonyhában

Évtizedek óta részt vesz a közétkeztetésben Szatmári János mesterséf, az Euro Kft. tulajdonosa.

Ebben a rendkívüli helyzetben a főzőkonyhában csomagoló üzemrészt alakított ki, amelyhez új gépeket vásárolt, hogy eldobhatós, légmentesen lefóliázott műanyag dobozban biztosítsa a szociális étkeztetésben résztvevő gyermeknek az ebédet.

Az iskolák és óvodák által felmért igényeket naponta pontosítják és a megadott időben jöhetnek érte a Széchenyi sugárúti ebédlőbe a szülők, ahol a bejáraton átlépve egy lerekesztett részbe érkeznek a szülők, ugyanis plafonig érő műanyag fallal lezárták az átadó helyet a konyhától, ezzel is elkerülve a fertőzésveszélyt.


A konyhában a szociális étkeztetést igénybe vevők gyermekek szülei is igényelhetik az olcsóbb menüt, s ugyanúgy bárki a lakosság részéről, nekik már házhoz is szállítják, de kenyeret és péksüteményt is biztosítanak kedvezményes áron.


Mivel a Fürdő éttermük most zárva van és így ott nem biztosított a korlátlan ételfogyasztás, most Szatmári János elindított egy tartalmasabb A és B menüt tartalmazó étkeztetést is, ezt már hétvégére is lehet kérni. Az új, speciális konyhai berendezésüknek köszönhetően az így lefóliázott étel hűtőben tartva 5 napig fogyasztható.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 26. 18:24, szombat | Helyi

Gólyahét

Rendhagyó módon, betartva az egészségügyi előírásokat tartották az idei Gólyahét rendezvényeit a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnáziumban - tudtuk meg Tóth Barna igazgatótól.

2020. Szeptember 23. 17:50, szerda | Helyi

ÚJ RENAULT ARKANA, A HIBRID SUV KUPÉ EUROPÁBAN

Az új Renault Arkana 2021 első felében jelenik meg Európában, hazánkban várhatóan 2021 tavaszán lesz elérhető.

2020. Szeptember 22. 14:30, kedd | Helyi

Kosárlabda edzések

Nyáron is tartottak edzéseket a Karcagi Sport Egyesület kosarasainak a Városi Sportcsarnokban - tudtuk meg Fodor Csaba szakosztályvezetőtől.

2020. Szeptember 22. 14:28, kedd | Helyi

Káresetek megyénkben

Tegnap mindössze néhány szabadtéri tűz és egy állatmentés adott munkát megyénk tűzoltóinak.