Városlista
2020. május 27, szerda - Hella

Hírek

2020. Május 22. 21:24, péntek | Helyi

Csomagoló üzemrészt alakítottak ki a főzőkonyhában

Csomagoló üzemrészt alakítottak ki a főzőkonyhában

Évtizedek óta részt vesz a közétkeztetésben Szatmári János mesterséf, az Euro Kft. tulajdonosa.

Ebben a rendkívüli helyzetben a főzőkonyhában csomagoló üzemrészt alakított ki, amelyhez új gépeket vásárolt, hogy eldobhatós, légmentesen lefóliázott műanyag dobozban biztosítsa a szociális étkeztetésben résztvevő gyermeknek az ebédet.

Az iskolák és óvodák által felmért igényeket naponta pontosítják és a megadott időben jöhetnek érte a Széchenyi sugárúti ebédlőbe a szülők, ahol a bejáraton átlépve egy lerekesztett részbe érkeznek a szülők, ugyanis plafonig érő műanyag fallal lezárták az átadó helyet a konyhától, ezzel is elkerülve a fertőzésveszélyt.


A konyhában a szociális étkeztetést igénybe vevők gyermekek szülei is igényelhetik az olcsóbb menüt, s ugyanúgy bárki a lakosság részéről, nekik már házhoz is szállítják, de kenyeret és péksüteményt is biztosítanak kedvezményes áron.


Mivel a Fürdő éttermük most zárva van és így ott nem biztosított a korlátlan ételfogyasztás, most Szatmári János elindított egy tartalmasabb A és B menüt tartalmazó étkeztetést is, ezt már hétvégére is lehet kérni. Az új, speciális konyhai berendezésüknek köszönhetően az így lefóliázott étel hűtőben tartva 5 napig fogyasztható.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 08:32, kedd | Helyi

Halálos baleset Karcagon

Egy személygépkocsi hajtott árokba Karcag belterületén

2020. Május 25. 12:48, hétfő | Helyi

Heti állásajánlat

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2020. Május 25. 12:48, hétfő | Helyi

Sok volt a műszaki mentés a hétvégén

Igen jelentős és színes volt a megyei tűzoltók munkája a hétvégén a műszaki mentések szempontjából. Volt közöttük közlekedési baleset, állatmentés, gázömlés, favágás, sérült épület és egy rejtélyes, szúrós szag utáni nyom

2020. Május 25. 12:47, hétfő | Helyi

Por izzott egy üzem elszívó-rendszerében

Kevés tűzesetet kellett felszámolnia hétvégén a megye tűzoltóinak.