Városlista
2021. augusztus 1, vasárnap - Boglárka

Hírek

2021. Július 21. 06:30, szerda | Helyi

DÍJAT VEHETETT ÁT JÓZSA SZABOLCS

DÍJAT VEHETETT ÁT JÓZSA SZABOLCS

A „Karcagi Református Középiskoláért Díj”-at Nt. Koncz Tibor esperes és Tóth Barna igazgató adta át a végzős diáknak.

A ballagási ünnepségen vette át Józsa Szabolcs, a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium 12. c osztályosa eredményes tanulmányi és sporttevékenységéért a „Karcagi Református Középiskoláért Díj”-at Nt. Koncz Tibor esperestől és Tóth Barna igazgatótól.

Négy éven át példás magatartású és jeles, illetve kitűnő tanulmányi eredményű tanuló, a Dr. Hajdú-Moharos József Országos Református Földrajzi Tanulmányi Versenyen, a Benkő Gyula Komplex Természettudományi Versenyen, a Kenguru Nemzetközi Matematika Versenyen, a Zrínyi Ilona Matematika Versenyen és a Református Iskolák Országos Matematika Versenyén is a legjobbak között végzett.
Az iskola röplabda csapatával országos döntőben vett részt, az Országos Református Atlétikai Viadalon arany, ezüst és bronzérmet is nyert, az Atlétika Diákolimpia Megyei Döntőjén két első helyet hozott el, de tagja volt a gimnázium labdarúgó csapatának is. Angol nyelvből középfokú komplex nyelvvizsgával rendelkezik.

Ezen eredményekkel járult hozzá az iskola jó hírnevének erősítéséhez. A négy év alatt bejárt tanulmányi és sport útjára büszkén tekint vissza, a digitális oktatás nem jelentett számára gondot.
Közösségi emberként társaival sok programon vett részt osztályfőnöke, Kisari Katalin matematikából sokat segítette a sikerében, de ugyanúgy fizikából is.

Az érettségijével elégedett, a sok tanulás meghozta számára a sikert. Ősztől a debreceni egyetemre készül a villamosmérnöki karra. Ha végez, épületgépészként szeretne dolgozni.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 01. 09:19, vasárnap | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

2021. Augusztus 01. 08:01, vasárnap | Helyi

ARANY MINŐSÍTÉS

Kiszelák Lenke Bosnyák Viktória Tündérboszorkány című könyvéből mondott el egy részletet, bár tündérek és boszorkányok nem voltak benne.

2021. Július 31. 08:56, szombat | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

2021. Július 31. 07:10, szombat | Helyi

KÖRMENDI LAJOS TÖRTÉNETE IS ELHANGZOTT

Farkas Zsófia egy Körmendi Lajos történettel nevezett, ami egy tanulságos lóvásárról szólt.