Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Július 21. 06:30, szerda | Helyi

DÍJAT VEHETETT ÁT JÓZSA SZABOLCS

DÍJAT VEHETETT ÁT JÓZSA SZABOLCS

A „Karcagi Református Középiskoláért Díj”-at Nt. Koncz Tibor esperes és Tóth Barna igazgató adta át a végzős diáknak.

A ballagási ünnepségen vette át Józsa Szabolcs, a Karcagi Nagykun Református Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnázium 12. c osztályosa eredményes tanulmányi és sporttevékenységéért a „Karcagi Református Középiskoláért Díj”-at Nt. Koncz Tibor esperestől és Tóth Barna igazgatótól.

Négy éven át példás magatartású és jeles, illetve kitűnő tanulmányi eredményű tanuló, a Dr. Hajdú-Moharos József Országos Református Földrajzi Tanulmányi Versenyen, a Benkő Gyula Komplex Természettudományi Versenyen, a Kenguru Nemzetközi Matematika Versenyen, a Zrínyi Ilona Matematika Versenyen és a Református Iskolák Országos Matematika Versenyén is a legjobbak között végzett.
Az iskola röplabda csapatával országos döntőben vett részt, az Országos Református Atlétikai Viadalon arany, ezüst és bronzérmet is nyert, az Atlétika Diákolimpia Megyei Döntőjén két első helyet hozott el, de tagja volt a gimnázium labdarúgó csapatának is. Angol nyelvből középfokú komplex nyelvvizsgával rendelkezik.

Ezen eredményekkel járult hozzá az iskola jó hírnevének erősítéséhez. A négy év alatt bejárt tanulmányi és sport útjára büszkén tekint vissza, a digitális oktatás nem jelentett számára gondot.
Közösségi emberként társaival sok programon vett részt osztályfőnöke, Kisari Katalin matematikából sokat segítette a sikerében, de ugyanúgy fizikából is.

Az érettségijével elégedett, a sok tanulás meghozta számára a sikert. Ősztől a debreceni egyetemre készül a villamosmérnöki karra. Ha végez, épületgépészként szeretne dolgozni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 25. 09:21, csütörtök | Helyi

HAMAROSAN ELKÉSZÜL A BERUHÁZÁS

A gyepet vetik, a sportszereket szerzik be a leendő sportkomplexumban. Jelen állás szerint semmi sem veszélyezteti a május végi nyitást. Az utolsó simításokat Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke is szemügyre vette.

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken: