Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2024. Április 06. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: karcag tv

DROG VOLT A ZSEBÉBEN

DROG VOLT A ZSEBÉBEN

Egy újszászi férfinál közel 370 gramm kábítószergyanús anyagot és több mint 1 millió forintot találtak a rendőrök.

A nyomozók gyanúja szerint az elfogott férfi drogkereskedő, ezért őrizetbe vették és letartóztatását kezdeményezik.

Az Újszászi Rendőrőrs parancsnoka kollégáival együtt délután megjelent egy helybeli ingatlannál. A keresett férfit nem találták, de az udvaron tartózkodó másik férfitól felvilágosítást kértek. Az intézkedés során feltűnt nekik, hogy ruhájának felső zsebéből egy nejlontasak lóg ki. Átvizsgálták a ruházatát, és a tasakban fehér port találtak az egyenruhások, ezt követően a házat is átkutatták. Közel 370 gramm droggyanús anyagot, 1 292 000 forintot, valamint 360 eurót foglaltak le a rendőrök. Az előzetes szakvélemény alapján a fehér por új pszichoaktív anyagnak minősül. Előállították a 44 éves helyi férfit, majd a nyomozók új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, valamint kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.