Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Június 02. 20:30, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

DUPLÁZOTT

DUPLÁZOTT

A karcagi rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a kenderesi férfit, aki egymás után kétszer is ugyanabba a házba ment be lopni. Egyik alkalommal az alvó sértett mellől lopta el értékeit.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 26 éves helyi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. május 29-én éjjel jogtalanul behatolt egy kenderesi ingatlanba, majd – kihasználva, hogy a sértett a szobában alszik – onnan eltulajdonította a tulajdonos nadrágját benne tárcájával, irataival, bankkártyáival és készpénzével együtt. Távozása során még a folyosón magához vett egy elektromos fűnyírót, egy bluetooth hangszórót és több kézi szerszámot. A jogsértő másnap délután visszatért a tett helyszínére és a házból egy felfújható kerti medencét tulajdonított el.

A karcagi rendőrök 2023. május 31-én elfogták és előállították a rendőrkapitányságra a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akit kifosztás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A nyomozók több helyszínen is tartottak kutatást, melynek során a lopott tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták. Megállapították, hogy a terhelt ellen már van folyamatban nyomozás, így a büntetőeljárások egyesítését követően a férfit kifosztás bűntett, valamint 6 rendbeli lopás elkövetésével gyanúsítja a nyomozóhatóság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.