Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Június 19. 18:45, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Durván beszóltak Rubint Rékának

Durván beszóltak Rubint Rékának

Elküldték kapálni, mire ő kiakadt az 'irigykedőkre'

Egy családi délutánt ábrázoló képsorozatot tett közzé Rubint Réka a saját közösségi oldalán, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. A véleményezők közül néhányan azt javasolták a sportolónak, próbáljon minimálbérből vagy kapálásból megélni, mire Réka egy hosszabb posztban támadt az őt bírálókra.

– Az előző posztomnál negatívan kommentelőknek szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy ez Rubint Réka rajongói oldala, vagyis az enyém. Épp ezért azt posztolok rajta, amit szeretnék megosztani azokkal, akik szeretnek. Tehát, aki nem szimpatizál velem, az életmódommal, az emberek iránti szeretetemmel, az feleslegesen önti ide negatív energiáját.

A „minimálbérről és a kapálásról” pedig vannak emlékeim, mert a gyermekkoromat a háztáji földeken, kapálással töltöttem. Nem volt hétvége és szünidő, csak a munka! Éppen azért dolgoztunk akkor és most is látástól-vakulásig, hogy ne minimálbérből kelljen élnünk!

Soha, senkitől nem irigyeltem semmit, mert pontosan tudom, mennyi munka és áldozatvállalás van egy-egy élet mögött! Tőlem sem irigyelte soha senki a munkát, csak az eredményt… Nem „megfejteni” kell mások életét, hanem megtenni mindent a saját boldogulásunkért! – vágott vissza Réka.

Címkék: rubint réka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban