Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2023. Április 19. 05:01, szerda | Helyi

ÉDES FESZTIVÁL

ÉDES FESZTIVÁL

Berekfürdőben ismét megrendezték az Édes Fesztivált, amely egy kulturális, gasztronómiai seregszemle. 

A tavaszi szezonnyitó rendezvénynek számító gasztrokulturális fesztivált Molnár János polgármester, F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Hubai Imre vármegyei közgyűlési elnök nyitotta meg és kívánt jó szórakozást.

A nap során a vendégek a Nagykunság ízvilágát is megkóstolhatták. Volt itt birkapörkölt, töltött káposzta, káposztás hús, kapros-túrós pite, meggyes, almás, mákos rétes, ferdinánd, pogácsa, paraszt kifli, zserbó is.

Miközben az asztaloknál ebédelt a több száz fős érdeklődő, addig a színpadon kulturális műsor volt helyi gyermek és felnőtt néptáncos és modern táncos csoportokkal és vendég művészekkel.

A vásári forgatagban kézműves termékeket- mézet, sajtot, sört, lekvárt,bonbont - is vásárolhattak a fesztiválra látogatók, s ezen a napon kedvezményes volt a fürdőbelépő is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 16:00, csütörtök | Helyi

KIHASZNÁLTA JÓHISZEMŰSÉGÉT

Egy 27 éves tiszapüspöki nő több alkalommal kért pár ezer forintot az idős helybélitől. Az utolsó alkalom azonban nem várt fordulatot vett, és rablás lett a vége.

2024. Május 09. 13:00, csütörtök | Helyi

KIÁLLÍTÁS NYÍLT A RÓNAI MALOMBAN

Földközelben- Rögök között címmel nyílt meg Sztancsik József fafaragó kiállítása a Rónai Malomban.

2024. Május 09. 09:00, csütörtök | Helyi

FEJBE LŐTTE FŐNÖKÉT

Egy férfi fegyverrel vetett véget egy másik életének Komádiban, miután vitába keveredtek - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2024. Május 08. 14:00, szerda | Helyi

KIÁLLÍTÁS NYÍLT A RENDŐRMÚZEUMBAN

A Rendőrmúzeumban 39 amatőr művész közel 100 alkotásával nyílt kiállítás.