Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2021. Március 09. 17:42, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Egy autót feltört, egy másikból tárcát vitt el

Egy autót feltört, egy másikból tárcát vitt el

A nyomozók őrizetbe vettek egy zagyvarékasi férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. március 8-án 2 óra körül, hogy Jászalsószentgyörgyön az egyik családi ház előtt parkoló gépkocsi ajtaját ismeretlen személy kifeszítette, majd kutatást végzett az autóban. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, azonban a jogsértőt már nem találták a helyszínen.

A sértett elmondása alapján a gépjárműből nem tűnt el semmi. Adatgyűjtés során az egyenruhások rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit alig egy óra múlva elfogtak és előállítottak a Jászladányi Rendőrőrsre, majd gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók megállapították, hogy a 23 éves zagyvarékasi férfi pár órával korábban bement Jászalsószentgyörgyön egy másik családi ház udvarára, és az ott parkoló, nyitott autóból elvitt egy tárcát, a benne lévő személyes okmányokkal.

A rendőrök a férfi őrizetbe vételéről határoztak, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 15:00, szombat | Helyi

IDÉN IS MEGRENDEZTÉK A SZAK-MA BÁLT

Idén is megrendezésre került a Szak-ma Bál Karcagon. A jótékonysági bálnak a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár adott helyet.

2024. Május 11. 08:36, szombat | Helyi

Megemlékezés A Városháza dísztermében

A Karcagi Városháza dísztermében dr. Pintér Zoltán Árpád önkormányzati képviselő , a Kováts Mihály Baráti Társaság Egyesület elnöke méltatta Fabriczy Kováts Mihályt

2024. Május 11. 07:00, szombat | Helyi

BEMUTATTÁK A KARCAG CYCLING TEAM-ET

Új szakosztállyal ismerkedhettek meg a karcagiak, de a hazai és a nemzetközi kerékpár-sport is. Hivatalosan is bemutatták a Karcag Cycling Team-et, amelynek első komoly megmérettetése az országúti magyar bajnokság.

2024. Május 10. 17:04, péntek | Helyi

Kováts 300

Magyarországon- szülővárosát leszámítva- alig ismerik a nevét, miközben az amerikai hadsereg a könnyűlovasság megteremtőjét megillető tisztelettel őrzi emlékét.