Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2021. Február 12. 17:54, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Egy férfi, három autó, nyolc jogsértés

Egy férfi, három autó, nyolc jogsértés

A nyomozók őrizetbe vettek egy tiszaföldvári lakost és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Bejelentés érkezett a Tiszaföldvári Rendőrőrsre 2021. február 11-én délután, hogy az egyik helyi orvosi rendelő udvarán és garázsában ismeretlen személy megrongált két gépkocsit, feltételezhetően eltulajdonítási szándékkal, majd az egyikből a forgalmi engedélyt, a másikból pedig orvosi fecskendőket, reflexkalapácsot és két lámpát vitt magával. A rendőrök adatgyűjtés során rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

Ezzel párhuzamosan bejelentés érkezett a rendőrségre egy anyagi káros balesetről, aminek okozója elhajtott a helyszínről, de nem jutott messzire, mivel az autóval lehaladt az úttestről, és a gépkocsi elakadt. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a baleset helyszínéről elhajtó sofőr azonos az orvosi rendelőnél elkövetett bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakossal. Az egyenruhások megállapították továbbá, hogy a jogsértőt korábban eltiltották a vezetéstől, és az általa vezetett gépjárművet egy tiszaföldvári parkolóból vitte el, ahol nyitott állapotban, indítókulccsal együtt hagyta hátra használója.

A rendőrök a helyi férfit elfogták, és előállították a Tiszaföldvári Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a 45 éves terheltet őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A jogtalanul használt járművet és az eltulajdonított tárgyakat a rendőrök megtalálták, lefoglalták és a sértettek részére visszaadták.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és más bűncselekmények, valamint szabálysértések elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:00, szerda | Helyi

NÉPSZERŰ A MUNKÁCSY KIÁLLÍTÁS

Páratlan helyszínen páratlan kiállítás, valószínűleg ez a párosítás a siker titka.

2024. Május 15. 11:25, szerda | Helyi

Leégett egy garázs Kenderesen

Kigyulladt egy 60 négyzetméteres garázs szerdára virradó éjjel Kenderesen, a Vörösmarty úton.

2024. Május 15. 11:00, szerda | Helyi

ELKEZDŐDÖTT A KIVITELEZÉS

Elkezdődött a szennyvíz-gerincvezeték kiépítése a Baross utcában. A helyszínen Karcagi–Nagy Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője adott bővebb tájékoztatást a fejlesztésről televíziónknak.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

BESZÁMOLÓT TARTOTTAK

A tavaszi pedagógiai program keretén belül tartottak beszámolót arról, hogy milyen eredménnyel zárult a Kunok útját járva elnevezésű nevelési, személyiségfejlesztési projekt.