Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2023. Április 18. 13:31, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

EGY ÓRÁN BELÜL ELFOGVA

EGY ÓRÁN BELÜL ELFOGVA

A sértett az ebédjét még meg tudta melegíteni, amikor a figyelmét elterelve elvitték a gázpalackját a konyhájából. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően vacsoraidőre visszakerült hozzá a gázpalack.

Egy 33 és egy 25 éves helyi lakost gyanúsít a rendőrség azzal a bűncselekménnyel, ami 2023. április 17-én 14 óra körül történt Jászladányban. Az ingatlantulajdonos éppen megmelegítette a gáztűzhelyén az ebédjét, majd elfogyasztotta azt, amikor kopogtattak. A sértett kinyitotta ugyan az ajtót, de kitessékelte a kapun kívülre a hívatlan látogatót. Amíg a sértett figyelmét elterelte az idősebbik jogsértő, addig a fiatalabbik férfi besurrant a lakóházba és a konyhában lévő gázpalackot a nyomásszabályozóval együtt eltulajdonította.

Bejelentést követően azonnali adatgyűjtésbe kezdtek a rendőrök, akik gyorsan a feltételezett elkövetők nyomára akadtak. Lakcímükről állították elő a féltestvéreket, akiket lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók kutatáskor a terheltek lakcímén, egy ágyneműtartóban bukkantak rá a gázpalackra, amit a sértettnek visszaadtak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 15:00, szombat | Helyi

IDÉN IS MEGRENDEZTÉK A SZAK-MA BÁLT

Idén is megrendezésre került a Szak-ma Bál Karcagon. A jótékonysági bálnak a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár adott helyet.

2024. Május 11. 08:36, szombat | Helyi

Megemlékezés A Városháza dísztermében

A Karcagi Városháza dísztermében dr. Pintér Zoltán Árpád önkormányzati képviselő , a Kováts Mihály Baráti Társaság Egyesület elnöke méltatta Fabriczy Kováts Mihályt

2024. Május 11. 07:00, szombat | Helyi

BEMUTATTÁK A KARCAG CYCLING TEAM-ET

Új szakosztállyal ismerkedhettek meg a karcagiak, de a hazai és a nemzetközi kerékpár-sport is. Hivatalosan is bemutatták a Karcag Cycling Team-et, amelynek első komoly megmérettetése az országúti magyar bajnokság.

2024. Május 10. 17:04, péntek | Helyi

Kováts 300

Magyarországon- szülővárosát leszámítva- alig ismerik a nevét, miközben az amerikai hadsereg a könnyűlovasság megteremtőjét megillető tisztelettel őrzi emlékét.