Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Szeptember 01. 19:42, vasárnap | Helyi

Egy újabb tanév

Egy újabb tanév

Ma délelőtt tartották az intézmény hagyományos tanévnyitó Istentiszteletét,

Egy újabb tanév veszi kezdetét a holnapi naptól, a Nagykunság és a Tisza-tó településein hosszú kihagyás után gyermekek ezreinek csengetnek be ismét hétfőn reggel. Augusztus utolsó napjai minden családban a tanévre való felkészülés jegyében telnek, majd elérkezik a tanévnyitó. Ez családunk számára is évek óta így van, hiszen mindhárom fiam a karcagi Nagykun Református Általános Iskolában kezdi meg az új tanévet.

Ma délelőtt tartották az intézmény hagyományos tanévnyitó istentiszteletét, gyerekekkel és szülőkkel telt meg a Karcagi Református Nagytemplom. Az istentiszteletet követően Földváriné Simon Ilona Anna igazgatónő ismertette a nyári szünetben megvalósult fejlesztéseket, az új tanévben induló programokat és célkitűzéseket.

Mint szülő, és mint a térség országgyűlési képviselője örömmel vettem részt az ünnepségen. Minden diáknak és pedagógusnak sikeres tanévet és jó munkát kívánok! írta F. Kovács Sándor facebbok oldalán. Az évnyitóról készült tv felvétel kezdési időpontjáról hamarosan tájékoztatjuk nézőinket

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken:

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

FEGYELMEZETLEN LÉLEKGYÓGYÁSZOK

A NAV munkatársai azokat az internetes szolgáltatókat szűrték ki, akik gyaníthatóan bejelentés nélkül, kontárként végzik tevékenységüket, illetve, akik a számla-, és nyugtaadást elmulasztják.

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.