Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Április 18. 09:33, kedd | Helyi

Egyre többen jönnek a karcagi strandra

Egyre többen jönnek a karcagi strandra

... Páratlan gyógyvíz és a kellemes környezet Karcagon

Átalakulóban vannak a húsvéti szokások, egyre több család töltötte szállodában az ünnepeket, így a belföldi hotelekben szinte teltház volt húsvétkor - mondta , a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének főtitkára az MTI-nek.

Egyre többen fedezik fel a Karcagi Akácliget Fürdőt is. A hétvégén ellepték a strand területén található keminget a pihenni vágyók. Voltak magyarok, szlovákok, erdélyiek és német állampolgárok is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.