Városlista
2023. június 2, péntek - Anita, Kármen

Hírek

2023. Március 27. 05:00, hétfő | Helyi

EGYÜTT INDULTAK LOPNI A ROKONOK

EGYÜTT INDULTAK LOPNI A ROKONOK

A három rokon lopni indult, végül rablás megalapozott gyanúja miatt kerültek őrizetbe.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/lelekjelenlete-mentette-meg

A megalapozott gyanú szerint a szolnoki testvérpár és unokatestvérük előre megbeszélték, hogy fémhulladékot lopnak a kiszemelt helyi ingatlan udvaráról, majd azt később pénzzé teszik.

A megbeszélésnek megfelelően később bementek az idős sértett udvarára, ahol zsákokba kezdték pakolni a különböző autóalkatrészeket és egyéb vasanyagokat, azonban a 86 éves tulajdonos tetten érte, és távozásra szólított fel őket. Ekkor az egyik jogtalan behatoló, kezében egy kábeldarabbal megindult a nő irányába, és arra utasította, hogy menjen be a házba, különben „agyoncsapja”.

A szépkorú engedelmeskedett a felszólításnak és bement a házba. Ott nem sokat teketóriázott, hívta a rendőrséget. A helyszínre érkező szolnoki rendőrök a háztól pár száz méterre elfogták a három menekülő férfit, kezükben a lopott dolgokkal. A 16, 19, és 21 éves feltételezett elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a trió tagjait. A nyomozóhatóság a terhelteket őrizetbe vette, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

Címkék: #karcag tv, rablás, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 02. 05:01, péntek | Helyi

ESŐS VOLT A MÁJUS

A május az egyik legcsapadékosabb hónap a sokéves átlag alapján, országos átlagban 60 mm körüli átlagos csapadékkal. Az idei csapadékos május nagyon jót tett a mezőgazdaságnak. Domján Sándor főmérnökkel beszélgetünk.

2023. Június 02. 05:00, péntek | Helyi

KATOLIKUS SZENTMISE

Misére várták a híveket a Katolikus Templomba.

2023. Június 01. 15:57, csütörtök | Helyi

Legyél Te is szívbajnok!

A „Legyél Te is szívbajnok! - Karcag címmel tartott rendezvényen részt vett Beck Mónika Magyarország Szív Nagykövete, a program megálmodója, Dr. Juhász Zsuzsanna gyermekorvos, mint helyi szervező és a kórház vezetői.

2023. Június 01. 15:04, csütörtök | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből