Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Július 25. 16:38, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

EGYÜTT RÚGTÁK A BŐRT

EGYÜTT RÚGTÁK A BŐRT

2023. július 25-én, Tiszabőn rendezték meg azt a focikupát, melyen a környékbeli hátrányos helyzetű fiatalok kaptak lehetőséget egy tartalmas kikapcsolódásra.

A Felzárkózó települések nevű program többek között a gyermekekre fókuszál. A Belügyminisztérium és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által koordinált kezdeményezés valódi nyitás a leszakadó területeken élő, nehézségekkel küzdő emberek felé.

A felzárkózó településeken indított sportfoglalkozások elsősorban közösségformáló programok. A gyerekek számos képességét fejlesztik, kiemelt figyelmet fordítva az alapvető viselkedési normák elsajátítására és a fair play szemlélet megtanítására. Ennek keretében a Karcagi Rendőrkapitányság és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a mai napon focikupát szervezett a tiszabői és tiszaburai fiataloknak, a rendezvényen közel 25 gyerek az egész napot sportolással tölthette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.