Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Március 20. 16:06, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

El akarta dobni magától az életét, a rendőrök mentették meg

El akarta dobni magától az életét, a rendőrök mentették meg

Végzetes lépésre szánta el magát egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lakó nő. Életét a Bükk hegységben akarta eldobni magától, de a keresésére indult miskolci rendőrök és rendészek megakadályozták a tragédiát.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába érkezett bejelentés 2022. március 18-án az éjszakai órákban, hogy egy nyírlugosi nő ismeretlen helyre távozott otthonából és véget akar vetni az életének – közölte a rendőrség.

Telefonjának adatai szerint Bükkszentkereszt környékén tartózkodhat, ezért értesítették a miskolci rendőröket. Egy tíz fős járőrcsoport azonnal a nő keresésére indult, hozzájuk csatlakozott a Miskolci Önkormányzati Rendészet négy rendésze is.
A kutatás során először – éjfél előtt – az asszony autójára bukkantak rá egy erdészeti úton, majd 50 perc múlva a nőt is megtalálták egy hegyoldalban, eszméletlenül a talajon fekve.

Az erősen lecsökkent testhőmérsékletű nőt a rendőrök egy takaróval betakarták és gyalogosan vitték el a szolgálati autójukig. Ebbe beültették, majd azzal vitték tovább az időközben a helyszín közelébe ért mentőszolgálat járművéhez.

A mentőszolgálat munkatársai az asszonyt kórházba szállították.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Címkék: mentés, rendőr, segítség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.