Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2023. November 06. 15:19, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

ELAPRÓZTA

ELAPRÓZTA

A jászberényi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki bement egy üzlethelyiségbe, és ellopta a kasszából a váltópénzt.

Egy jászberényi bolt riasztója szólalt meg 2023. november 4-én éjfél előtt pár perccel. Mire a sértett és a járőrszolgálat a helyszínre érkezett, a betörő már elmenekült. Az üzlet kamerafelvételeinek megtekintését követően a rendőrök megállapították, hogy az általuk ismert, kapucnis pulóvert viselő tettes a kasszához ment, és abból kicsivel több mint 35 000 forintot vitt el.

Nem kellett sok idő, a rendőrök nyomára bukkantak a feltételezett elkövetőnek, aki ugyanabban a felsőben volt, amiben a felvételen is szerepelt, továbbá övtáskájában 170 pénzérmét találtak. A 37 éves jászberényi férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Beismerte tettét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 15:00, vasárnap | Helyi

KÖZÉLETI KEREKASZTAL AZ OROSZ-UKRÁN HÁBORÚRÓL

Minden háborúnak vannak vesztesei, nyertesei és nyerészei- mondta Dr. Isaszegi János nyugalmazott vezérőrnagy

2024. Február 25. 09:09, vasárnap | Helyi

Hungarikum Fesztivál

A Hungarikum Fesztivál keretében kolbászízesítő versenyt rendeztek Karcagon a városi sportcsarnokban.

2024. Február 25. 08:00, vasárnap | Helyi

A TALENTUM OVIBAN JÁRT A CSIGA DUÓ

A farsangi időszak végéhez közeledve látogattak el a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvodába a Csiga Duó gyermekzenekar tagjai, akik dalaikkal jókedvre derítették az intézmény apraját-nagyját.

2024. Február 25. 07:00, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KESERŰ SÁNDOR ÚSZÓ SZAKEDZŐ

Stúdiónk vendége volt Keserű Sándor, a Karcagi Sportegyesület úszó szakedzője, aki a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen Karcag Város Sportjáért díjban részesült.