Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. December 26. 05:01, hétfő | Helyi

ÉLETET MENTETTEK A JÁSZSÁGI RENDŐRÖK

ÉLETET MENTETTEK A JÁSZSÁGI RENDŐRÖK

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti-hirek/eletet-mentettek-a-jaszsagi-rendorok

A Jászberényi Rendőrkapitányság Jászapáti Rendőrőrs két körzeti megbízottja, Rácz Ferenc r. főtörzsőrmester és Nagy Krisztián r. főtörzsőrmester Jászapáti belterületén járőröztek, amikor egy buszmegállóból állampolgári segítséget kértek tőlük, mert ott egy férfi összeesett és eszméletét vesztette.

A körzeti megbízottak észlelték, hogy az idős férfi nem lélegzik és nincs pulzusa, ezért azonnal mellkaskompressziót alkalmazva megkezdték újraélesztését, valamint szabaddá tették légútjait. A helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai stabilizálták a férfi állapotát, majd kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.