Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Július 24. 08:18, szerda | Kék hírek
Forrás: police.hu - illusztráció: pixabay

Elfogták a horogkereszteket firkáló férfiakat

Elfogták a horogkereszteket firkáló férfiakat

A Tapolcai Rendőrkapitányság rongálás miatt indított büntetőeljárást két 29 éves férfi ellen, egyikőjüket őrizetbe vették.

A Tapolcai Rendőrkapitányság járőrei június 12-én éjszaka, szolgálatuk ellátása közben észlelték, hogy ismeretlen tettesek festékszóróval több belvárosi épületre horogkereszteket fújtak. A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 29 éves tapolcai és egy 29 éves zirci lakost. A két férfit a rendőrök július 22-én otthonaikban fogták el, majd előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták őket.

A tapolcai elkövetőt a nyomozó hatóság őrizetbe vette. A két férfi ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.

2024. Április 29. 17:49, hétfő | Kék hírek

AZ ELMÚLT HÉT SZÁMOKBAN

Közlekedésrendészeti adatok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből.

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.